2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم نمیخواد ناراحتت کنم هر چند که هر کسی بارداریش متفاوته خواهرشوهرم ۴۰ بود روزی پری تا اخرشم مشکلی نداشت و راحت زایمان کرد . ولی برا من خیلی کم میرفت بالا و متاسفانه تو ده هفته سقط شد البته من خودم مشکل انعقادی داشتم و خونم لخته میشد و دو تا بارداریم اینجوری بود تا الان که زیر نظر پزشکم و امپول و دارو استفاده میکنم این یکی خداروشکر خوبه ولی اینم از اولش بتام بالا بود .

خدایا راضیم به رضای تو 
یادت هست چه جوری بتات میرفت بالا 

اره اولش ۸۵ بود چهل و هشت ساعت بعد فرستادم باز سونو انگار صد و خورده ای شد و این تکرار و چند بار ادامه داد زیاد بالا نمی رفت کم کم میرفت بعدم که همش سونو سونو و آزمایش که شروع کرد به پایین اومدن حتی گفت بستری بشم واسه  mtxکه خداروشکر با تکرار آزمایشات بتام اومد پایین و کار به اونجا نکشید

دلم نمیخواد ناراحتت کنم هر چند که هر کسی بارداریش متفاوته خواهرشوهرم ۴۰ بود روزی پری تا اخرشم مشکلی ...

نه خو من ۳ تا بچه اوردم هیچ مشکلیم ندارم خدا رو شکر فقط سال پیش خارج رحمی بود همش لک داشتم درد این دفعه ندارم ولی بازم نگرانم 

نه خو من ۳ تا بچه اوردم هیچ مشکلیم ندارم خدا رو شکر فقط سال پیش خارج رحمی بود همش لک داشتم درد این د ...

ان شاءالله که چیزی نیست ولی حتما به دکتر  زنان نشون بده . به قول خودت بعضیا ازمایشم نمیدن با بی بی میفهمن باردارن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . توکل بر خدا 

خدایا راضیم به رضای تو 
اره اولش ۸۵ بود چهل و هشت ساعت بعد فرستادم باز سونو انگار صد و خورده ای شد و این تکرار و چند بار ادا ...

لک بینی داشتی از تو خیلی زیاد بوده از من بعد یک هفته تلزه ۶۶شده به دلم بد نمیارم چون لک ندارم دردم ندارم ولی احساس میکنم دقیق زیر نافم یکم تیر میکشه 

دلم نمیخواد ناراحتت کنم هر چند که هر کسی بارداریش متفاوته خواهرشوهرم ۴۰ بود روزی پری تا اخرشم مشکلی ...

فقط انوکسا مصرف میکنی؟؟

پلاکتتون نیومد پایین؟؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
اره در هر صورت صبر بهترین کاره . خودت خواستی چهارمی رو بیاری؟؟ 

سومی یک ساله شد فوت شد الان دیگه دوتا دارم مدرسه میرن تنهام تو خونه خواستم برم قالی بافی دوهفته رفتم این هفته از دادم که حامله بودم دیگه نمیرم