2821
2789
عنوان

اقدامیها کمک

78 بازدید | 6 پست

دوستان من سینال اف زدم خیلی گر گرفتگی دارم سردردم دادم تازه ۳ روز زدم فکر کنم ۹ روز دیگه هم باید بزنم طبیعیه امشب یک ساعت دیرتر زدم اشکالی داره ؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

کسی از سینال اف جواب گرفته؟ مشکلتون چی بود

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

من که چهار بار ای یو ای 

سه بار این امپول و زدم 

باردار نشدم 

با اینکه هیچ مشکلی نداریم 

انشالله جواب میگیری عزیزممممم

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که چهار بار ای یو ای  سه بار این امپول و زدم  باردار نشدم  با اینکه هیچ مشکلی ن ...

انشالله هر دومون ما هم میگن مشکلی نداریم رفتیم تو سیکل میکرو

انشالله هر دومون ما هم میگن مشکلی نداریم رفتیم تو سیکل میکرو

عزیزمممم انشالله خدا بی دردسر بچه بده بهت 

انشاااااللله

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕