2777
2789
عنوان

چشم پزشکی

59 بازدید | 8 پست

سلام خانوما.. من یه مشکلی برا چشمم ایجاد شده... حدودا 2 3 سالی میشه.. انگار چشمم فشار داخلش زیاده.. مواقعی ک میخام کتاب مطالعه کنم ب شدت سر درد میگیرم حالا گوشی اینا هم بمقدار کمتر این حالت ایجاد میشه.. پیش چن تا پزشک هم رفتم ولی چیزی تشخیص نمیدن.. 😢

کسی بوده ک همچین مشکلی داشته باشه؟! اگه راه حلی دارین ممنون میشم بهم بگید.. واقعن زندگیم فلج شده.. هیچ کاری نمیتونم بکنم😥

به جای لعنت فرستادن ب تاریکی، بهتر است شمعی روشن کنیم! 🍒🍇🍉🍒🍒

منم موقع دیدن موبایلو تلوزیون سردردو حالت تهوع داشتم دکتر رفتم چشمم ضعیف بود نگران نباش اگه چیزی بود تشخیص میدادن 

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موقع دیدن موبایلو تلوزیون سردردو حالت تهوع داشتم دکتر رفتم چشمم ضعیف بود نگران نباش اگه چیزی بود ...

آخه من کلی پیش چشم پزشکای مختلف رفتم.. چند بار عدسی عینکمو عوض کردم بازم درس نشد.. کلافه شدم دیگه.. خودمم کنکور دارم نمیتونم درس بخونم احساس بدی دارم.. 😔😭😭😢دارم دیوونه میشم واقعن! 

آخه من کلی پیش چشم پزشکای مختلف رفتم.. چند بار عدسی عینکمو عوض کردم بازم درس نشد.. کلافه شدم دیگه.. ...

خدا نکنه خب وقتی هنوز مشکل داری بازم پیگیر شو 

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍
خشكي چشم

خشکی چشم با قطره حل میشه؟! 🤔

من قطره و پماد چشمم امتحان کردم ولی هیچی.. 😔

انگار ی دردیه ک موقع مطالعه از پشت چشمام شروع میشه و میزنه ب سرم.. کل روز سر درد میگیرم😢

خدا نکنه خب وقتی هنوز مشکل داری بازم پیگیر شو 

آخه دکترا اصن اهمیت نمیدن ب این مساله.. انگار خیلی براشون بی اهمیته یا من دروغ میگم بهشون.. 😒یا اینکه همش عدسی عوض میکنن ک اونم تاثیری نداره😟دیگه نمیدونم چیکار کنم☹️

خشکی چشم با قطره حل میشه؟! 🤔 من قطره و پماد چشمم امتحان کردم ولی هیچی.. 😔 انگار ی دردیه ک موقع م ...

من اينجور بودم ولي ن كاملن شبيه شما ولي با قطره اشك مصنوعي خيلي بهترم  شما چشمت خسته ميشه  زود منم اينجورم خيلي زود خسته ميشه و اذيت ميشم