2777
2789
عنوان

جاری حسود

250 بازدید | 11 پست

خانما ما 4 تا جاری هستیم که دو تاشون از من بزرگترن و رابطه مون باهم خیلی خوبه وخیلی صمیمی هستیم مثل خواهریم .

یکی جاری دیگم ازم کوچیکتره حسوده و فتنه هست یعنی تو 2 دقیقه دنیا رو بهم میریزه .من بار اول پیش قدم شدم که رابطه ام رو باهاش مثل اون دوتا جاری دیگم کنم که استقبال نکرد منم بی خیالش شدم فقط هم بیمون سلام خدا حافظ هست .من و یکی جاری خوبه  یزد هستیم اون جاریم که خوبه با حسوده خوزستانن 

بعد جاری حسوده. دیشب پیام داده که سلام خوبی منم بعد یک ساعت دیدم جوابش دادم گفت پیش مریم بودم میخواسته باهات چت کنه الان نیستم امدم خونه .منم امروز زنگ مریم زدم گفت نه اصلا دیشب پیش من نبود دروغت گفته میخواسته الکی از طرف من پیام بده .الان که مریم بهم گفت اتیش گرفتم اخه چه دردی داره که اینکار رو کرده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفتم تو وضعیت واتساپم یه اهنگ گذاشتم نوشته تقدم به جاری هام فاطمه و مریم .جاری حسوده دیده رفته تو وضعیتش توشته که قابل توجه اونایی که فکر میکنن ادمم ولی بوی از ادمیت وانسانیت نبردن 😐

میخواسته ببینه چی درموردش میگی

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
منم رفتم تو وضعیت واتساپم یه اهنگ گذاشتم نوشته تقدم به جاری هام فاطمه و مریم .جاری حسوده دیده رفته ت ...

خیلی کار بدی کردی

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اون کار بدی نکرد از گوشی خودش پیام داده میخواسته خودش رو جای جاریم بزاره 

چرا کار اونم خیلی بد بود ،

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘