2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده تومان در ماه خوبه 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
دندانپزشكم عزيزم  بله خب قطعا دوستش دارم با همه سختي هايي كه كشيدم واسش .  بله راضي ام ا ...

عزیزم خواهر منم دندانپزشکه😍😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

مهندس خودرو

بزور ۴ تومن با کلی بدو بدو

اصلا راضی نیستم

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری

وکیلم بین ۱۰ تا ۲۰ بستگی به پرونده داره پرونده ی بالاس بیست تومن هم گرفتم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

به نظرم اگه خونه اجاره ای نباشه و بچه یدونه باشه با 5 و 6 تومن بشه خوب زندگی کرد. البته اگه اگه مدیریت پول وجود داشته باشه و برای خرج کردنش برنامه ریزی بشه. 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
اي جانم عزيزم موفق باشه خدا واسه ي هم نگهتون داره👭

مرسییییی😍😍😍😍😍