2821
2789

خواهرم سراغ اینکارا نرین به جد دارم بتون میگم پست رو اتفافی دیدم  ولی نرین  اینجور کارا راه پای اجنه رو باز میکنه ب زندگیتون ک ممکنه الان رو زندگیتون تاثیر بزاره ممکنه پنج سال ده سال بیست سال دیگ نکنین خواهشا  اگر به دین اسلامید باید بدونید مراجعه به دعانویس فالگیر و جن گیر و امثالهم معادل کفر ب تمام کتب الهیه . 

نکنین خواهشا هرچی میخواین از خدا بخواین  حیف زندگیتون بیاد  خراب میشه ها . 

خواهرم سراغ اینکارا نرین به جد دارم بتون میگم پست رو اتفافی دیدم  ولی نرین  اینجور کارا را ...

جدي مي گيد؟

من دعا يا اين چيزا نميخواستم

فقط ميخواستم يه سركتاب بردارن شايد دليل آشفتگي ام رو بفهمم

ممنونم از راهنماييتون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جدي مي گيد؟ من دعا يا اين چيزا نميخواستم فقط ميخواستم يه سركتاب بردارن شايد دليل آشفتگي ام رو بفهم ...

بله متاسفانه تو فامیل شخصی رو داشتیم که از همین  کارا میکرد سه سال پیش ب بدترین نحو ممکن از دنیا رفت . چون میشناختمش میگم  جنگیر و دعانویس و ... فقط کارتونو موقت راحت میکنن بعدش بیچاره میشین  نحسی میارن ، باعث طلاق میشن ، نفرت میارن و .... قدرت خوابسازی دارن  و ...  شما وقتی مراجعه میکنی ب این افراد راه پای اجنه رو باز میکنی ب زندگیت برادرانه التماستون‌میکنم  ابدا نرید سمت این چیزا ... تا خدا هست چرا از شیاطین کمک بگیریم؟!  

خوب خدا نمی ده اصلا محل نمی زاره چی کار کنیم

خدا نمیده نداریم من ب شخصه هرچی خواستم از خودش خواستم  هرچی صلاحم بوده بم داده  خدا بخیل نیست  شما صداش بزن از راهش برو بت میده  بارها شده یچیزایی خواستم از خدا گفتم خدایا چرا بم نمیدی بعدا فهمیدم اگه اون چیزی ک میخاستممیشد الان اینی ک دارم  نداشتم  یا برام مشکل پیش میومد  نمیخام بحث اعتقادی اینجا راه بندازم ولی  نماز کلیدشه  ، اون چه میخواین سحر گاه از  خدا بخواین به صلاح باشه بتون میده 

من دو ساله ۱۵ تا دعا نویس هر کدوم ۱۰ بار رفتم فکر کنم این روزا جنا خفم کنن

همین دعا نویس ک رفتین یعنی قطع ارتباط  این که واقعا اینا دعانویس بودن  یا نه خبر ندارم ولی چیزی ک میدونم اینه اعتقاد به قدرت برتر داشتن این کارا در مقابل قدرت خدا یعنی قطع اون پل ارتباطی بین شما و خدات

همین دعا نویس ک رفتین یعنی قطع ارتباط  این که واقعا اینا دعانویس بودن  یا نه خبر ندارم ولی ...

واقعا دیگه نماز نمی خونم اعتقادم به دین بیش تر از ۱۰ درصد نیست خیلی چیزارو کلا قبول ندارم ولی خوب مجبور بودم وهستم چون بادعا به درگاه خدا و عقل و درایت نتونستم مشکلموحل کنم و اینکه تو فامیل کسایی داریم که مطمنم برا ما کاری می کنن من مدام باید برم خنثی کنم خیلی خستم پولم وقتم انرژیم آبروم تو این راه داره می ره و نتیجه هم نداره

واقعا دیگه نماز نمی خونم اعتقادم به دین بیش تر از ۱۰ درصد نیست خیلی چیزارو کلا قبول ندارم ولی خوب مج ...

ارتباط با خدا اروم میکنه دلتو  نا امید نباش  شروع کن نماز خوندنتو اگ دیدی نمیتونی شروع کنی و مصیبته برات بدون  تاثیر خودشو بدجور گذاشته این کارایی ک کردی  بجا این چیزا نماز بخون و از خدا بخواه   هیچ طلسمی نمیتونه ادم مومن رو اذیت کنه این دنیام ک میبینی پر مشکله من مشکل دارم اون داره تو داری ولی اینکه چطور حلش کنی مهمه هرچیم ک سخت و بزرگه مشکلت به خدا ایمان داشته باشی میرسونه برات ... 

2823
2791
2779
2792