2777
2789
عنوان

پودررویال

89 بازدید | 18 پست

خانوما پسرم هفت سالشه اصلا اشتها به غذا نداشت  رفتم عطاری بهم پودر رویال معرفی کرد منم گرفتم روی بروشورشم زده که بچه هامیتون مصرف کنن.اما بازم دو دلم الان دوهفته هس میدم ولی یکم میترسم که ضرر نداشته باشه.بنظرتون بدم تاحالا کسی استفاده داشته.

در روزگاری که خنده ی مردم از زمین خوردن توست پس برخیز تاچنین بگریند..😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت راسیپ بهش بده یا شربت زینک 

شربت راسیپ رومیتونم به پسرم بدم آیا؟؟؟؟؟؟یکسالشه!!!!

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

من زینک دادم به پسرم خیلی شربت خوبیه حتما بده به بچه ات عزیزم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
اره عزیزم ، مطمعنم هستی ک ضرر نداره 

مرسی حتما میخرم.درمورد این پودر رویال چی نظری نداری یا اطرافیانتون کسی نخورده 

[QUOTE=115808513]من زینک دادم به پسرم خیلی شربت خوبیه حتما بده به بچه ات عزیزم[حتما عزیزم مرسی 

خواهش عژیژم

مرسی حتما میخرم.درمورد این پودر رویال چی نظری نداری یا اطرافیانتون کسی نخورده 

من نخوردم عزیزم اما خودم لاغرم و خیلی پودر و .. از عطاری گرفتم واسه چاقی اکثرا کوروتون دارن البته شاید پودر رویال نداشته باشه اطلاع ندارم اگه میبینی بچه گیج میشه و زیاد میخابه ینی کوروتون داره 

من نخوردم عزیزم اما خودم لاغرم و خیلی پودر و .. از عطاری گرفتم واسه چاقی اکثرا کوروتون دارن البته شا ...

همون روز اول فقط گیج شد منم کمتر بهش میدم اینم بگم که خودمم مصرف میکنم دوتامون حس میکنم چاق ترشدیم مخصوصا پسرم

من نخوردم عزیزم اما خودم لاغرم و خیلی پودر و .. از عطاری گرفتم واسه چاقی اکثرا کوروتون دارن البته شا ...

بنظرم اگه لاغری حتما بگیر خیلی خوبه من فقط برای پسرم چون سنش کمه شک و تردید دارم.وگرنه برای خودمون عالیه.