2777
2789
عنوان

آنفولانزا گرفتم چیکارکنم خوب بشم😭

6539 بازدید | 14 پست

بچها عفونت ریه شدید دارم یه دفعه صرفه انگار مشت میزنن به کمرم و تخلیه عفونت با عطسه شدید ریه هام درد میکنن از دوشنبه شروع شده ۳آمپول هم زدم سریع دوم دارو هم گرفتم دارویه جدید مرکبات دمنوشم خیلی خوردم خوب نمیشم😭😭😭😭

آنفولانزا#  

‍ ‍
در مر غداریها به مرغ ها آنتی بیوتیک داد ه میشه به همین علت آنتی بیوتیک روی بیماریها تاثیر نداره دیگه
جامعه به سمت استفاده از خوراکی های ژلاتین دار رفته که به شدت مضره و ضررش  موقع شیوع بیماری آنفولانزا محسوس تره
بدن ها ضعیف شده سسیستم ایمنی ضعیف شده مشکل از نوع تغذیه س که ویروس میتونه بیماری ایجاد کنه
بستنی، ژله، پاستیل ،فست فود، کباب کوبیده وگوشت چرخ شده بازار، استخوان وغضروف، ژلاتین ،شیر کاکائو، شکلات، سس مایونز، پنیر پیتزا، قلم ،پای مرغ،  با خوردن اینها اخلاط بد و سرد وخشک در بدن ایجاد میشه که میل به رطوبت داره که بهترین جای رطوبی معده و روده س این اخلاط وارد معده وروده میشن و خارج نمیشن رطوبت رو به خودشون جذب میکنن و باوارد شدن ویروس به بدن باعث بیماری میشن
فیبروم  کیست ام اس دیابت ....به همین دلیله

درمان آنفولانزا
آنفولانزا بیماری سرد و رطوبتی است با سرماخوردگی فرق دارد
سرماخوردگی بیماری گرم است البته سه روز، اگر ادامه پیدا کرد و عفونی شد بیماری سرد میشود،
آنفولانزا همراه باتب است
به فرد تب دار غذا ندهید چون قوه مدبره بدن سرگرم درمان تب هست،اگر غذا بخورد قوه مدبره مشغول هضم غذا میشود و تب در بدن باقی میماند وبیمار  حالش بدتر میشود
هروقت تب قطع شد با میل بیمار غذا بدید بخوره
غذای کبابی و برنج آبکش (چلو)،خوراکی برشته شده مثل نان کمی برشته
تخم مرغ آب پز(سفت نباشه) با فلفل سیاه و نمک ،فلفل و نمک رطوبت  را ازبین میبرند
به مدت سه الی ۵ روز این جور غذا مصرف شود.
شلغم را تمیز شسته بپزید آبش غلیظ بشه این آب رو با عسل مخلوط کنید و همراه شلغم بخورید
افرادی که تب دارند رب انار نخورند چون باعث لرز شدید میشه

پرهیزات:
سوپ و آش و آش رشته  ماست دوغ کله پاچه  قلم پای مرغ ژله پاستیل کباب کوبیده و گوشت های چرخ شده بازاری چون پر از غضروف هستند شیر کاکائو سس مایونز چون ماده غلظت دهنده اون ژلاتینه پنیر پیتزا کته پلو  آبگوشت کلم پخته کرفس چون رطوبت داره انواع تخمه  شکلات تخم شربتی  بستنی

برای درمان آنفولانزا:
-جوشانده چهارتخمه با پرسیاوشان حتما ریشه شیرین بیان داشته باشد.
-جوشانده عناب + پونه کوهی با عسل.
_جوشانده سداب.
-جوشانده پونه + آویشن +ریشه شیرین بیان + گل خطمی.
-جوشانده زوفا +مرزنجوش +گل خطمی با عسل
-دارچین با عسل.
-جوشانده بومادران با عسل.
-هفت دانه سیاهدانه +یک قاشق مرباخوری عسل،صبح و شب
جملگی داروهای بسیار مفیدی هستند.
نیاز به استفاده از همه آنها نیست.
کافیه یک یا چند مورد از آنها را دو یا سه روز استفاده کنیددر کل باید خشک کننده های قوی استفاده شود، داروهای خشک، آنتی بیوتیک قوی هستند.

مشکل ما آنفولانزا نیست
مشکل ضعف سیستم ایمنی بدن به علت تغذیه غلط است

لطفا تاپیکتو پاک نکن ک از هشتگش استفاده شه چند بار گذاشتم ولی هی پاک میکنن...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطمینان داری این آنفولانزاس!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اره اولش با آنفولانزا شروع شد الان علائمش شبیه سرماخوردگی شده

خداروشکر ایشالا زودتر خوب بشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹