2777
2789
عنوان

جنين بريچ هفته ٣٦

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 45 پست
اي واي من فقط از همينش ميترسم

عزیزم شاید بی حس کنن شمارو

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اخرين سونو چند هفته رفتي؟؟چند كيلو بود ني ني؟؟

هفته ی قبل ۳۵هفته..۲ونیم🙁فکرکنم به زور به ۳برسه

راستی نمیشه خودمون بگیم بچه رو زودتر به دنیابیادن؟مثلا۳۸هفته واقعا خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پسره  كارن

چون تیکرصورتی من دخترماشالله الان تو۵ساله

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
هفته ی قبل ۳۵هفته..۲ونیم🙁فکرکنم به زور به ۳برسه راستی نمیشه خودمون بگیم بچه رو زودتر به دنیابیادن؟ ...

من هفته ٣٤ دو پونصد بود 

دقيقا منم درد دارم و كلي خسته شدم از بس سنگينم

هفته ی قبل ۳۵هفته..۲ونیم🙁فکرکنم به زور به ۳برسه راستی نمیشه خودمون بگیم بچه رو زودتر به دنیابیادن؟ ...

چراسزمیشه توی ۳۸دنیاآورد

اي جان تنش سالم باشه زير سايه مامان و باباش

مرسی گلم انشالله شما هم ز ایمان راحتی داشته باشین خوبه سلامتی باشه💞💞

اخه من بچه ی دوممه و اولی ام طبیعی بودم

میخوایی سزکنی 

نه پسره  كارن

چقد تازگی اسم کارن ومیذارن..

من دلم میخواست آراد یا یه اسمه جدید بذارم برادر شوهرم گیرداده بذاریم محمدپارسا چون شوهرم اسمه دخترشوگذاشته اینم میخواد بذاره🙁🙁🙁☹☹اخه اسم قحطه؟

ب سلامتي باشه عزيزم من بچه اولمه اما استرس ندارم اصلا

سلامت باشی..نه استرس نداشته باش چون فایده ای نداره خدا بزرگه اصلنم نترس من سر اولیم اصلا نه استرس داشتم نه ترس خدا خودش کمکمون میکنه❤❤

چقد تازگی اسم کارن ومیذارن.. من دلم میخواست آراد یا یه اسمه جدید بذارم برادر شوهرم گیرداده بذاریم م ...

مگه برادر شوهرت ميخواد بزاد ك دخالت ميكنه

خودت اسم پسرتو بايد انتخاب كني نه ديگران