2777
2789
عنوان

بیایین از بدترین کرم ریزی‌هاتون بگین😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 58 پست
اونیم ک کله زدم رو دماغش دوستمو ب خاطر معلولیت پاش مسخره کرد اومد پیضم گریه کرد منم زدمش ک خدا خواست ...

خب خدا را شکر از شیطونا خوشم میاد ولی از بی تربیتااا😷😷😷😷😷😷خودمم راهنمایی یزره شر و شور داشتم ولی فقط با دوستام

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ  اره ی پسر یک و نیم ساله هم دارم.🥰🥰🥰 هر چن پسرم ب باباش رفته اروم متین و مودب😘 من س ...

😂😂خداروشکر به باباش رفته وگرنه پدرتو درمیاورد

خدا نگهش داره واست😘

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
مرسی گلم الهی آمین. اره خداروشکر ی درصد شبیه من رفتاراش😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
منم هوس کردم حیف واکسن یک سالو نیم بچمو زدم همش رو پامه وگرنه شب میرفتیم بیرون یکم از خجالت این شکم ...

منم یه سر دارم هزار تا سودا و صد البته دلیل اصلیش که نمیتونم برم اینه شوهرم داره میره کار تااا نصفه شب یا صبح😥😥

اخی خدا حفظش کنه چرا کارش چیه

تو یه کارگاه کار میکنه نساجی 

تازه الآن گفت شامم آماده کن میخوام برم😣😣😣