2777
2789
عنوان

بیایین از بدترین کرم ریزی‌هاتون بگین😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برا فان و خنده توی خرما فلفل گذاشتم با چای بردم شوهرم با تشکرات فراوان خورد و بعد بلند گفت این چیه سوختم و منم بلند خندم گرفته بود و تو خونه بدو بدو برپا شده بود که نگو و نپرس ...😅😅😅

يعني از خواب ميپره دقيق بگو منم كرم بزيزم

نه قبل خواب این کارو میکنم ک دستو پاهام گرم شه

وقتی خوابه اینکارو کنم ک شمر میشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
داخل خودکار کاغذ میکردم با فوت میزدم پس کله دوستام😁 اذامس چسبوندم ب صندلی معلم مانتوشو ب گند کشیدم ...

بازم از افتخاراتت بگو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
 بازم از افتخاراتت بگو

😁😁😁😁بس ک زیادن خاطرم نیس گیج شدم ی بارم رفته بوذیم روستا  تفریح با داذاشم فلفل ریختیم تو افتابه یکی از فامیلا ینی با سرعت جت میدویید دور حیاط😁

فک نکنم این موردو خذا منو ببخشه😐

القصه...دوباره برگشتم😁🥳
😁😁😁😁بس ک زیادن خاطرم نیس گیج شدم ی بارم رفته بوذیم روستا  تفریح با داذاشم فلفل ریختیم تو اف ...

این دیگ اخرش بود لهنتی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
  این دیگ اخرش بود لهنتی

😁😁😁😁😁بچگیام مث پسزا رفتار کردم حتی ی بار یه دختره تو مدرسه دوستمو اذیت کرد با کله رفتم تو دماغش خون اومد فرداش مامانمو خواستن دو روزم اخراجم کردن😂😂😂😂

ناظممون میگف اسم تو رو نباید میزاستن راحله باید میزاشتن رحمان بی کله😂😂😂😂

الان از همه چی میترسم😐🤔

القصه...دوباره برگشتم😁🥳
😁😁😁😁😁بچگیام مث پسزا رفتار کردم حتی ی بار یه دختره تو مدرسه دوستمو اذیت کرد با کله رفتم تو دماغش ...

😂😂😂من خوشم میاد اینطوری باحاله

خخخخ متاهلی؟

😁😁😁😁😁بچگیام مث پسزا رفتار کردم حتی ی بار یه دختره تو مدرسه دوستمو اذیت کرد با کله رفتم تو دماغش ...

چقدر شر بود😤😤😤

خدا میدونه از تو عالم بچگیت و مدرسه ات خیلیا ازت نفرت دارن نفرتاا

منم دختر جاریم شره و خیلی بی ادب من که بزرگم اون۴سالشه ازش متنفرم و متنفر خواهم بوددددد تا قیامت چون هم بی ادبی به بچه هام یاد میده هم کتک های بدی میزنه و دوبارم صورتاشون زخم کرده

بیشعور بی تربیتاااا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چقدر شر بود😤😤😤 خدا میدونه از تو عالم بچگیت و مدرسه ات خیلیا ازت نفرت دارن نفرتاا منم دختر جاریم ...

نه من شر بودم ولی اصلا ب بزرگتر بی احترامی نمیکردم 

نه بابا همه دوستام پایه بودن چن روز انف

ولانزا گرفتم تو دبیرستان نرفتم معلما همه حالمو میپرسن و بچه ها جز دو سه نفر لوسه تخس بغلم کرده بودن میگفتن جو کلاس کسل شده اخه من همین ک سر صبح وارد کلاس میشدم کولمو میزاشتم میزدمو میرقصیدم بچه ها سر خال میشدن😁

القصه...دوباره برگشتم😁🥳
چقدر شر بود😤😤😤 خدا میدونه از تو عالم بچگیت و مدرسه ات خیلیا ازت نفرت دارن نفرتاا منم دختر جاریم ...

اونیم ک کله زدم رو دماغش دوستمو ب خاطر معلولیت پاش مسخره کرد اومد پیضم گریه کرد منم زدمش ک خدا خواسته اونجوری باش نباید ب روش بیاری 

القصه...دوباره برگشتم😁🥳