2777
2789
عنوان

بچه بی تربیت

274 بازدید | 22 پست

بچه های خواهرشوهرام واقعا بی تربیت و پرو وزبون نفهمن

ماهم توخونه پدرشوهریم شرایط این ک خونه بگیریم نداریم

خیلی نگران تربیت دخترمم ایناهم هرررروز تلپ میشن اینجا...توخونه خودمون میمونم نمیرم اونور ولی خواهرشوهرام زرررت میان نمیشه هم ک دروبازنکرد!!!

نميشه كارى كرد عزيزم خونه بابابزرگشونه الان اعتراض هم بكنى ميگن ناراحتى برو از اينجا

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترت اگه امروز توی جامعه کوچک خانواده خوب و بد رو یاد نگیره.

فردا توی جامعه گرگ و هزار رنگ که کلا بی تربیت و بی اساس است می خواد چی کار کنه؟؟؟؟؟

سخت نگیر. امروز بچه ات با بی تربیتی آشنا نشه فردا بهش جامعه یاد میده.

خب شما باید  یجوری تربیتش کنی که اونها روش تاثیر ندارن

منم شرایطم عین شماس بچه های جاریم فوق العاده بیتربیتن فحش ناموسی میدن و ....ولی منم پسرهام اینقدر با ادبن که همه جا تعریف ازشون

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
دخترت اگه امروز توی جامعه کوچک خانواده خوب و بد رو یاد نگیره. فردا توی جامعه گرگ و هزار رنگ که کلا ...

چ ربطی داره

تا محیط سالم نباشه بچه با ادب تحویل داده نمیشه... 

اول یاد بگیر ه با ادب بودن رو... بعد تو جامعه تصمیم بگیره چطور باشه

از بچه کوچک ک نمیشه انتطار داشت طبق ادب از ک آموختی روش های تربیتی خودش رو پیش ببره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چ ربطی داره تا محیط سالم نباشه بچه با ادب تحویل داده نمیشه...  اول یاد بگیر ه با ادب بودن رو. ...

به هر حال بچه شاید در هفته 10 ساعت بچه های عمه و فامیل بی تربیت رو ببینه. حداقل 80 ساعت پدر و مادر رو میبنه و از اونها بیشتر یاد میگیره.

[QUOTE=115789408]دخترت اگه امروز توی جامعه کوچک خانواده خوب و بد رو یاد نگیره. فردا توی جامعه گرگ و هزار ر

تاحالا بچه مث اینا ندیدم توجامعه خییییلی بچه دیدم هیشکدوم مث اینا نیستن

[QUOTE=115789408]دخترت اگه امروز توی جامعه کوچک خانواده خوب و بد رو یاد نگیره. فردا توی جامعه گرگ و ...

قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن. این بچه ها هم از جایی این بی تربیتی رو یاد گرفتن. 

خیلی بهشون بها نده.

و روی تربیت خودت مطمئن باش

دقیقا...همش کابوس اینو دارم ک دخترم مث اوناشه

وقتى اونجان دخترتو خواب كن

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
چجوری میشه؟بچه کافیه یه بار بشنوه میفته زبونش

من به پسرهام گفتم من بچه های عمو رو اصلن دوسشون ندارم ببین مثلن میگن توله سگ این ی حرف زشته مامان نبینم شمام بگی که منم اونوقت شمارو دوست ندارم

اگرم بچه های هر کدومشون توخونه من حرف زشتی بزنن حتی جلو مامانش میگم جای حرف بد خونه من نیست یبار دیگه بگی باید بری خونتون

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن. این بچه ها هم از جایی این بی تربیتی رو یاد گرفتن.  خیلی بهشو ...

ازالان دارم برنامه میچینم دخترم باادب بار بیاد حرف زدنم باهاش سعی میکنم خیلی محترمانه باشه ک یاد بگیره

شاید باورتون نشه ولی خواهرشوهرام ی جور بدی با بچه حرف میزنن حتی با دختر من