2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وضعت خوبه ها قیمتش فشارآدمومیندازه😂😂😂

😂😂😂میدونی اولین بار ک گرفتم ۳۵تومن بود بعد از ۵ماه ک هنوز کرم پودرم تمام نشده بود گفتم برم یکی دیگه هم بخرم فروشنده آشنا بود یه کرم برداشتم و یه ریمل یه اسپره شد ۱۵۰تومن😣😣😣بعد از کارت کشیدن گفتم مگه کرم چند گفت ۸۵ اگه بگم هنوز اک چی میگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
😂😂😂میدونی اولین بار ک گرفتم ۳۵تومن بود بعد از ۵ماه ک هنوز کرم پودرم تمام نشده بود گفتم برم یکی دی ...

تاحالا بیشتر از بیس وپنج تومن ب کرم وپنکک یاوسایل دیگ پول ندادم باورت میشه😂😂آدم هشتادوپنج بده ب کرم بد بشوره بره 

دستم رابگیرتامرادست کم نگیرن 😍
تاحالا بیشتر از بیس وپنج تومن ب کرم وپنکک یاوسایل دیگ پول ندادم باورت میشه😂😂آدم هشتادوپنج بده ب کر ...

کرم هات خوب هم هس من ک۴۵دادم مگ بندازم دور

هوا خوبه چون تو هوامو داری💕 
تاحالا بیشتر از بیس وپنج تومن ب کرم وپنکک یاوسایل دیگ پول ندادم باورت میشه😂😂آدم هشتادوپنج بده ب کر ...

والا راست گفتی😅😅😅😅😅حالا یه پنکک دارم پودر شده فک کنم به قاشق چای خوری ازش مونده یک ماه بیشتر دارم میزنم تموم نمیشه😅😝...مصرف کرم پودرم  خیلی کم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

عزیزم من روزانه از ضد افتاب پریم استفاده میکنم خوبه برام جاهای مهم از کرم پودر گاش و پنکیک لاواری عاااالین.چند ساله استفاده میکنم قیمتشم خوبه.استفاده زیادی کرم پودر پوست و خسته و داغون میکنه