2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضعت خوبه ها قیمتش فشارآدمومیندازه😂😂😂

😂😂😂میدونی اولین بار ک گرفتم ۳۵تومن بود بعد از ۵ماه ک هنوز کرم پودرم تمام نشده بود گفتم برم یکی دیگه هم بخرم فروشنده آشنا بود یه کرم برداشتم و یه ریمل یه اسپره شد ۱۵۰تومن😣😣😣بعد از کارت کشیدن گفتم مگه کرم چند گفت ۸۵ اگه بگم هنوز اک چی میگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
😂😂😂میدونی اولین بار ک گرفتم ۳۵تومن بود بعد از ۵ماه ک هنوز کرم پودرم تمام نشده بود گفتم برم یکی دی ...

تاحالا بیشتر از بیس وپنج تومن ب کرم وپنکک یاوسایل دیگ پول ندادم باورت میشه😂😂آدم هشتادوپنج بده ب کرم بد بشوره بره 

دستم رابگیرتامرادست کم نگیرن 😍
تاحالا بیشتر از بیس وپنج تومن ب کرم وپنکک یاوسایل دیگ پول ندادم باورت میشه😂😂آدم هشتادوپنج بده ب کر ...

کرم هات خوب هم هس من ک۴۵دادم مگ بندازم دور

هوا خوبه چون تو هوامو داری💕 
تاحالا بیشتر از بیس وپنج تومن ب کرم وپنکک یاوسایل دیگ پول ندادم باورت میشه😂😂آدم هشتادوپنج بده ب کر ...

والا راست گفتی😅😅😅😅😅حالا یه پنکک دارم پودر شده فک کنم به قاشق چای خوری ازش مونده یک ماه بیشتر دارم میزنم تموم نمیشه😅😝...مصرف کرم پودرم  خیلی کم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

عزیزم من روزانه از ضد افتاب پریم استفاده میکنم خوبه برام جاهای مهم از کرم پودر گاش و پنکیک لاواری عاااالین.چند ساله استفاده میکنم قیمتشم خوبه.استفاده زیادی کرم پودر پوست و خسته و داغون میکنه