2777
2789

منم دارم اخرین بار رفتم دکتر طب سنتی یه قطره داد وقتی میریختم انقد میسوزوند که فکر میکردم اتیش گرفته یه کم ترشحات ابکی میومد .با اینکه خیلی سوزش داشت ولی یه قطره را تموم کردم البته 2تا باید استفاده میکرم که قطره ی دومیو استفاده نکردم.سینوزیتمم خوب نشده

من از بس سر درد و میگرن دارم دیگه دیوونه شدم . الان خیلی وقته که دیگه سر شدمم از درد ... ولی تنها راهی که آرومم میکنه رفتن زیر دوش آب داغ به مدت 1 ساعته.... فقط همین راه  بلدم .. وقتی ام از حموم میام میرم توو اتاق تاریک.. این کار کمی آرومم میکنه دیگه نمیدونم چیکار کنم والا الانم تو اینترنت یه دکتری پیدا کردم  نمیشناسمش http://www.drjafari.net/ میگن خیلی کارش خوبه و صد در صد درمان میکنه ولی بعید میدونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از بس سر درد و میگرن دارم دیگه دیوونه شدم . الان خیلی وقته که دیگه سر شدمم از درد ... ولی تنها را ...

به احتمال خیلی قوی سیونوزیت داری که با گرم کردن سرت با اب گرم یا هر چیز دیگه اروم میشی . چون خودم همین مشکل شما رو دارم متوجه شدم . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز