2789
عنوان

درد و دل

114 بازدید | 10 پست

سلام.قبل  از محرم و صفر برای دختر خواهر شوهرم خواستگار اومد.اینا یک سال بوده که با هم دوست بودن.هر دوتاشون هم کم سن هستن.جواب هم مثبت بود در حدی که ماها به فکر کادو و لباس بودیم ولی ماه محرم پدر شوهر خواهر شوهرم فوت کرد و قرار شد یک سال زیر نظر پدرمادرها اینا رفت و آمد کنند تا بعد از سال پدرشوهر خواهرشوهرم اینا عقد کنن.پنج شنبه شب  تو چت با هم دعوا کردن   و دخترخواهرشوهرم به قصد خودکشی چهل تا قرص خورده و از حال رفته و وقتی پدر پسره به پدر دختر زنگ زدن اینا قضیه قرص رو فهمیدن و سریع بردنش بیمارستان.ما چت ها رو خوندیم و فهمیدیم پسره خیلی بد دل و شکاک و بد دهنه .ما فکر میکنیم پسره ازش اتو داره و دختره مجبور بوده یا باهاش بمونه یا خودکشی کنه.چون تو چت سربسته دختره رو تهدیدش میکرد.من باهاش حرف زدم گفتم از چیزی نترس ما پشتت هستیم حتی اگه باهاش خوابیدی هم اشکال نداره ولی چیزی نمیگه.حالا خواهر شوهرم اینا میخوان از پسره شکایت کنن .

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان میترسن پسر بلایی سر دختره بیاره.خیلی کله خره پسره.هممون غصه مون گرفته

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فوت اقوام مانع این ازدواج شده خدا دوستش داره خیلی شکایت کنین و اصلا نذارین دیگه این ازدواج شکل بگی ...

اره همین قصد رو دارن ولی از پسره میترسن .میترسن خدای نکرده اسیدپاشی نکنه

چه زن دایی خوبی هستی همین فقط 🙄 اگه زن دایی من بود ....

قربونت.برام با بچم فرقی نداره شبی که بیمارستان بود شب تا صبح فقط گریه کردم و دعا

ووی چه کارا، بنظرم خیلی خودت دخالت ثده، حرف و حدیثی که پیش بیاد میگن فلانی اینجوری گفت اونجوری گفت

ما دخالت نداریم.پدر خودش اگه عقل داشت که پسره ارازل اوباش رو راه نمیداد بیاد خونش.

ما دخالت نداریم.پدر خودش اگه عقل داشت که پسره ارازل اوباش رو راه نمیداد بیاد خونش.

ناراحت نشو، من ک چیزی نگفتن ، از این اتفاقا افتاده برا من، همه چیو ول کردن چسبیدن به یه کلمه حرف ساده ای ک من زدم!!!، دوستانه گفتم

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
ناراحت نشو، من ک چیزی نگفتن ، از این اتفاقا افتاده برا من، همه چیو ول کردن چسبیدن به یه کلمه حرف ساد ...

قربونت گلم .نه بخدا ناراحت نشدم.دلم براش میسوزه  سنش کمه دیگران باید کمکش کنن.پدر مادرش هم آبی ازشون گرم نمیشه.گناه داره الان بره یه سال دیگه برگرده.پسر میگه درس نخونه با مادرم زندگی کنه خرجی نمیدم و .....