2777
2789
عنوان

استخاره

89 بازدید | 5 پست

کی بلد استخاره بگیره میش برا من بگیرید 

من یک پسر بهم درخواست دوستی داده میخاستم ببینم باهاش رل بزنم یا نه 

اولین بارم 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

با عقلت پیش برو عزیزم بهت وعده ازدواج واینا داده ؟چون بعضی پسرا برا رسیدن ب خواسته هاشون.وسواستفاده..وعده دروغ میدن.هدفت از دوستی باهاش چیه؟رفتارش چجوریه چیا میگه؟ چند سالتونه؟

.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عقلت پیش برو عزیزم بهت وعده ازدواج واینا داده ؟چون بعضی پسرا برا رسیدن ب خواسته هاشون.وسواستفاده. ...

من اصو تو سن ازدواج نیستم و هدفم فقط دوستی ساده 

پسررم من اصن ندیدم حالا میخام ببینمش و اینا دوست رل دوستم منو دیده گفت خوشم اومده ازش 

تاحالا هم نداشتم 

ی حسی بهم میگ اره یکی میگ ن 

ولی بیشتر اره 

بعد دیشب از خدا گله میکردم گفتم خدایا یکی بزار تو زندگیم ک بس منت دوستم باش عاشقم باش بهم محبت کن 

و در برارش هیچی ازم نخاد 

احساس میکنم این همون ادم

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

من اصو تو سن ازدواج نیستم و هدفم فقط دوستی ساده  پسررم من اصن ندیدم حالا میخام ببینمش و اینا د ...

بزار ی چیزو برات روشن کنم دخترا تو دوستی هدفشون محبت وتوجه از طرف مقابله واز تنهایی دراومدنه تو هم همین انتظارو از طرفت داری،اما اون چی؟ اونم فقط همینو میخواد؟! حالا چون تازه باهم آشناشدین چیزی ازت نخواد اما یکم ک بگذره ی چیزای ازت میخواد.بنظرم دوست نشی بهتره از اشتباهات بقیه درس بگیر عزیزم پسرا روح دختر نمیخوان برا چیز دیگه ای دوست میشن اگه نمیخوای ضربه بخوری وارد اینجور مسائل نشو

.....

منم تنهام دوس پسر ندارم میتونم داشته باشم اما ندارم واقعا احساس تنهایی میکنم دوس دارم یکی باشه توزندگیم اما وقتی عاقبت خوبی نداره دوست نمیشم ترجیح میدم تنهایی بسوزم تا وارد اینجورچیزا شم ک آخرش ب ضررخودم تموم شه.تواین دوستیا فقط اولش خوبه

.....