2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

556 بازدید | 13 پست

فردا قرار برم سونو مشخص میشه نی نی دخمل یا پمسل 

میخوام واسه شب یلدا که سالگرد عقدمونه چشن تعیین جنسیت بگیرم همسرم رو سوپرایز کنم ولی اصلا نمیدونم باید چه کارهای بکنم میشه لطفا راهنمایی کنید 

برو تو پیجش ایده بگیر 

همون پیج تعیین جنسیت

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

خوش ب حالتون عزییییییزم

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خانواده ها هم نگو ،،بنظرم کیکی که سفارش میدی توش رنگی باشه بهتر از بادکنک ترکوندنه

نمیدونم میتونم جلو شوهرم رو بگیرم بزار تا یه هفته دیگه جنسیتشو بفهمه یا نه 

اگر جوونای فامیل رو دعوت کنم بزرگا رو نگم بد میشه به نظرتون 

ببین عزیزم کیک دو رنگ هست بعد وقتی وسطش رو باز کردم مال من چون نی نیم پسر بود خامه های وسط کیک ابی بود 

بعد کلا فامیل رو دعوت کردم جایی ک واسه تزیین کردن در نظر گرفته بودم رو دوقسمت کردم یعتی کلا ی سمتش ابی بود و ی سمتش صورتی بود از بادکنک و حتی تم  ظرف هایی هم ک گرفتم صورتی و ابی بود ژله دورنگ ابی و صورتی درست کردم و واسه عصردنه هم ک میبینی تو عکس دلت نخاد عزیزم دلمه و مرغ و حلیم بادمجون و اش رشته ک تو عکس نیس اش

مامانم هم ی پلاک و زنجیر وان یکاد واسه نی نیم و ی لباس باردادی هم واسه خودم خربد این جشن رو معمولا پدرو مادر میگیرن ولی خوب من مامان و بابای خودم چون ذوق داشتن و نوه اولشون بود تو خونه ی خودشون و باهزینه خودشون گرفتن فقط هم مامانم جنسیت نی نیم رو میدونس خیلی هم خوش میگذره و عالیه ماک کلی بزن و برقص داشتیم 

راستی میتونی خودت و شوهرت هم لباس ابی و صورتی بپوشین و ب مهموناتونم بگید تم لباساشون ابی صورتی باشه من این کارو نکردم ولی ب نظرم ت  عکسا خییییلی جالب تربشه

عزیزم باید با یکی از اعضای خانوادت بری سونو بعد دکتر ب خودتم نگه جنسیت رو .تو یه برگه بنویسه بده دست خودت یا همراهت.بعدش اون شخص میره واستون حالا یا کیک مخصوص یا بادکنک مخصوص تعیین جنسیت سفارش میده .به هیچکسم نمیگه جنسیتش رو ک همه سوپرایز بشن ...اصل کار اینه ...مبارکتون باشه عزیزم