2777
2789
عنوان

یتیم نوازی💜

325 بازدید | 9 پست

امام على عليه السلام :
 ما مِن مُؤمِنٍ و َلا مُؤمِنَةٍ يَضَعُ يَدَهُ عَلى رَسِ يَتيمٍ تَرَحُّما لَهُ إِلاّ كَتَبَ اللّه  لَهُ بِكُلِّ شَعرَةٍ مَرَّت يَدُهُ عَلَيها حَسَنَةً؛
 هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه هر تار مويى كه بر آن دست كشيده است ثوابى برايش بنويسد.

❤️  ❤️ ❤️ به سادگی ازکنارشان ردنشویم❤️❤️❤️

ثواب بیشماردارد. حتی اگرنذرمیکنید نذرتان این کودکان بی سرپرست یافقیری باشد(حتی دادن یک قرص نان) ........ کسی تاحالابااین کارجواب گرفته؟

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

منم یتیم بودم از طرف پدر...😢فقیر نبودیم معمولی بودیم...ولی همیشه غمگینم😢از ۴ سالگی یتیم شدم... آرزو داشتم منم مثل دوستام بابا داشتم😔 الان خودم بچه دارم ولی هنوز حسرت به دلم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی بمیرم چطوری گریه میکنه😔😔😔بخدا پول ندارم وگرن کمک میکنم .از پس خرحو مخارج خودمون بر نمیایم .ولی جدیدا هر وقت نذر میکنم واس بچه های یتیم میگم فلان مبلغ برای ی بچه یتیم وسیله مدرسه بخرم

منم یتیم بودم از طرف پدر...😢فقیر نبودیم معمولی بودیم...ولی همیشه غمگینم😢از ۴ سالگی یتیم شدم... آرز ...

عزیزم منم مثل شمام من از دوماهگی یتیم شدم هیچوقت تو زندگیم نمیتونم واقعا شاد باشم همیشه حسرت به دلم موقع مشکلات هیچ گناهی ندارم  

ای که میپرسی نشانِ عشق چيست؟

عشق چيزی جز  ظهورِ  مِهر نيست
عشق يعني مشکلي آسان کني
دردي از درمانده اي درمان کني.
در ميان اين همه غوغا و شَر
عشق يعني کاهشِ رنجِ بشر
عشق يعني گُل به جاي خار باش
پُل به جاي اين همه ديوار باش
عشق يعني تشنه اي خود نيز اگر
واگذاري آب را ، بر تشنه تر
عشق يعني تُرش را شيرين کني
عشق يعني نيش را نوشين کني
هر کجا عشق آيد و ساکن شود
هر چه نا ممکن بُوَد ، ممکن شود

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز