2789

من۳روز قبل پری

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای منم دو روز قبل موعدم مثبت شد

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
جدی؟مثبت شد؟

بله هاله انداخت 

یه هاله ی خیلی کم رنگ الانم دخترم ۶ماهشه🤗🤗😍😍

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خانوماااا من تو اقدامم زیر دل خیلی درد میکنه سمت چپ روز بیس وچهار پریودمه ینی چمهههه

احتمالا تخمک گذاریته 

من یه هفته بعد اقدامم جوری زیر دلم و کمرم درد میکرد که دولا راه میرفتم بعد هم کمرم رو چرب کردم بستم

بعد فهمیدم از تخمک گذاری و اینا بوده

خانوماااا من تو اقدامم زیر دل خیلی درد میکنه سمت چپ روز بیس وچهار پریودمه ینی چمهههه

هم میتونه علائم بارداری هم‌پریودی  باشه، من که  ماه اول علائمم هیچ فرقی با پریودی نداشت

باید صبر کنی فعلا تا موعدت

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
احتمالا تخمک گذاریته  من یه هفته بعد اقدامم جوری زیر دلم و کمرم درد میکرد که دولا راه میرفتم ب ...

من دوروزه از تخمک گذاریم گذشته ولی خیلی درد دارم قسمت چپ🤨

♥️🧸Sana aşık Allåh
من دوروزه از تخمک گذاریم گذشته ولی خیلی درد دارم قسمت چپ🤨

همینوه تو اقدامی ممکنه دلیلش باشه به نظرم جای نگرانی نیست

من آمپول اچ سی جی زدم گفتم شاید بخاطر اونه

امپول رو دیگه نمیدونم عزیزم

نگران نباش انشااالله که بارداری