2821
2789
عنوان

شربت زادیتن

2345 بازدید | 13 پست

سلام خانمها روزتون به خیر شربت زادیتن رو میشه با خیال راحت به بچه داد؟ اینکه میگن خطرناکه و تقلبی و اینا درسته؟ برای سرفه دخترم گرفتم الان دوروزه میدم در ضمن شما میدونین برای سن هشت سال چقد باید بهش بدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای سرفه خوبه. چرا تقلبی باشه؟ دستورشو دکتر بهت نگفته؟

دخترم مدت طولانی هست که سرفه خشک میکنه چند بارم دکتر بردم خوب نشد یکی از فامیلا گفت شربت زادیتن خیلی خوبه گرفتم ببینم چی میشه دکتر داروخونه گفت شبی ۵ سی سی ولی تو نت نوشته هر دوازده ساعت ۵ سی سی 

دخترم مدت طولانی هست که سرفه خشک میکنه چند بارم دکتر بردم خوب نشد یکی از فامیلا گفت شربت زادیتن خیلی ...

دختر منم اینجوری بود من زنجفیل تازه رو جوشوندم ولرم که شد اب لیموی تازه و عسل ریختم کمی ام اب ولرم ریختم رقیق شه  دادم دخترم خورد خوب شد

دختر منم اینجوری بود من زنجفیل تازه رو جوشوندم ولرم که شد اب لیموی تازه و عسل ریختم کمی ام اب ولرم ر ...

دختر من الان بیشتر از سه ماهه  سرفه میکنه دختر شمام اینطوری بود؟ میشه دقیق بگین مقدار زنجفیل برای یه لیوان آب چقد باشه و چند دقیقه میجوشوندین؟ چندبار دادین خوب شد؟ ببخشید انقد سوال پرسیدم خیلی نگرانم  

دختر من الان بیشتر از سه ماهه  سرفه میکنه دختر شمام اینطوری بود؟ میشه دقیق بگین مقدار زنجفیل بر ...

حق داری گلم دختر من ۳ هفته سرفه میکرد طوری که شبا هم اون بیدار بود هم ما  دکترم اثری نداشت من یه بند انگشت زنجفیل تازه رو پوست کندم تو یه لیوان اب گذاشتم بجوشه ۵.۶ دقیقه ابشم کم میشه  بعد ریختم لیوان بقیه شو اب ولرم جوشیده شده ریختم یه قاشق عسل و نصف لیموی تازه رو اب گرفتم ریختم مثل شربت شد دادم خورد همون ساعت اولیه فرقشو فهمیدم 

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371