2777
2789
عنوان

ولخرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اینقدر خرید کن و یواشکی پس انداز کن که پول دست شوهرت نمونه. اشتباه میکنی کم خرجی. بعد هم هر زنی باید یه پس انداز قایمکی داشته باشه😎

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

ببین خرج بتراش...پول ازش بگیر...ولی اگه فکرمیکنی قسط دارین و اینا.....واجباتت رو بخر بقیه رو پس انداز کن....اینجوری پول دست خودته..نه دست شوهرت....یعنی پول نیست ولی درواقع هست و دست خودته....و کسی نمیدونه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه مادرش خودش همش خورده واصلا به فکر نبوده از مراسم خواستگاری تا الان یه قرون به پسرشون کمک نکردن&nb ...

پس بذار يه راهنمايي كنم 

مامان من خودش شاغل بود 

من و خواهرمم مثل تو اهل ولخرجي نبوديم 

بابامم كه اصلا فشار مالي احساس نميكرد هي برا دوستاش و خانوادش خرج ميكرد 

مامانم روششو عوض كرد من و خواهرم و باشگاه خصوصي نوشت هي برد خريد هي گفت بايد بريم دندونپزشكي پولشم ديگه خودش نداد اَز بابام گرفت  .... تا بابام ادم شد فهميد زندگي خرج داره 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

اگه خودت خرج نکنی نفری بعدی ب جات خرج میکنه درست مثه الان ک خودت خرج نمیکنی ب اون صورت مادرشوهرت لطف میکنه بجای شمام خرج میکنه ، دقیق مثه شوهر من و پدر و مادرش ، 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

تنها راهی که داری اینه پول نذاری دست شوهرت،وام از این خانوادگی ها بگیر و قسط بده خدایی خوب طاقتی داری خیلی زور داره ،این که مانتو داره و میگه یادم نبود اخرشه!

به بهانه خونه بهتر و ماشین بهتر یا هر چیزی شوهرتو قانع کن ،خودتم یواشکی پس انداز داشته باش پولای شوهرتو بگیر اما ولخرجی نکن تو یه حساب مخفی نگه دار روز مبادا خرج زندگیتون کن

چه پدر بی غیرتی

چ مادره خبیثی 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

هربار که میری خونه مادر شوهرت از اول تا آخری که اونجا هستی یکسره از نداری شوهرت و فشاری که روش هست بگو .مدام غر بزن و ناله کن .هی بگو طلبکار دارین قسط عقب افتاده.بگو از فشار مالی قلب درد گرفته میترسم سکته کنه 

خودتم تا میتونی خرج بتراش.وام های خونگی بردار طلا و سکه بخر

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری