2789
عنوان

صبح شنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 37 پست
خواهر احترام بزار من دو سال ازت بزرگترم😁 منم به همین امید زنده ام منو به خاطر میاری قبلا سر توانا ...

احترام قربان✌😂❤😍یه چیزایی یادم بود و تو ذهنم بود از شما عزیزم....گفتار دخترم خوبه خداروشکر ...البته من خیلی خیلی براش شعر میخونم کتاب میخونم ویدیوهای اموزشی میذارم و اینکه شبکه هدهد واقعا تاثیر خوبی داشته روی حرف زدنش...الان تقریبا همه چی میگه عزیزم...پسر شما چی شد؟ چیا میگه؟البته نمیدونم قبلا گفتم یا نه پسر عموم تا ۳ ونیم سال حرف نمیزده و الان رتبه ی ۳۷ فیزیک هسته ای کشوره درسشم تموم شده ها...بعد از ۳ سال و نیم یه بلبل زبونی شده واسه خودش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@sepiide66     استارتر جون شرمنده وسط تاپیک شما باب دردو دل منو دوستم باز شدا😘😘😘❤❤

خواهش گلم راحت باشید  

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
احترام قربان✌😂❤😍یه چیزایی یادم بود و تو ذهنم بود از شما عزیزم....گفتار دخترم خوبه خداروشکر ...البت ...

شرمنده میکنی😘

دخترم خیلی دیر شروع کرد اما پسرم مشکلی نداره 

واقعا کسی از آینده خبر نداره

خدا فرشته هاتو براتون حفظ کنه

استارتر شرمنده 

🖤 
شرمنده میکنی😘 دخترم خیلی دیر شروع کرد اما پسرم مشکلی نداره  واقعا کسی از آینده خبر نداره خد ...

عزیزدلمی دوستم کاری چیزی داشتی خصوصی درخدمتم فداتشم آیدی تلگرامم خواستی در خدمتت هستم😘😘❤❤

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا