دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
خواهر احترام بزار من دو سال ازت بزرگترم😁 منم به همین امید زنده ام منو به خاطر میاری قبلا سر توانا ...
احترام قربان✌😂❤😍یه چیزایی یادم بود و تو ذهنم بود از شما عزیزم....گفتار دخترم خوبه خداروشکر ...البته من خیلی خیلی براش شعر میخونم کتاب میخونم ویدیوهای اموزشی میذارم و اینکه شبکه هدهد واقعا تاثیر خوبی داشته روی حرف زدنش...الان تقریبا همه چی میگه عزیزم...پسر شما چی شد؟ چیا میگه؟البته نمیدونم قبلا گفتم یا نه پسر عموم تا ۳ ونیم سال حرف نمیزده و الان رتبه ی ۳۷ فیزیک هسته ای کشوره درسشم تموم شده ها...بعد از ۳ سال و نیم یه بلبل زبونی شده واسه خودش
به عکس پروفایلم گیر ندهاستارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
@sepiide66 استارتر جون شرمنده وسط تاپیک شما باب دردو دل منو دوستم باز شدا😘😘😘❤❤
خواهش گلم راحت باشید
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤