2789
عنوان

صبح شنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 37 پست
گلبرگ جان خوبی بچت چطوره خوابه؟

سلام عزیزم ❤😍😘بله خوابه عزیزم دیشب ساعت ۲ خوابید تا صبحم ده بار آب خورد😫

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همیشه ساعت ۶بیدار میشیم😣😣😣😣

بابا سحر خیز کام روا  

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ما همیشه ساعت ۶بیدار میشیم😣😣😣😣

منم چون بچه مدرسه ای دارم هروز ۶ بیدارم پنج شنبه هم ک باید بخوابم باید ۷ رب کم شوهرمو بیدار کنم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

البته منم هر روز 6 بیدارم ولی مجبوری وگرنه عاشق خواب صبحم  

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
عزیزم پسر منم همونه آتیش پاره دیشب یک خوابیده ۷ صبح هم بیدار شد نمیدونم چرا این مدلی شدن

ان شالله زود بزرگ شن😭یعنی هروز میگم خدایا ۳ سالش شه من راضیم😂😂😂😂چقدر زود بیدار شده پسرت صبح شنبه رو خرتر از قبل کرده برات😂😂

ان شالله زود بزرگ شن😭یعنی هروز میگم خدایا ۳ سالش شه من راضیم😂😂😂😂چقدر زود بیدار شده پسرت صبح شنب ...

آره بابا کلا همه مون سحر خیزیم

فکر میکنی ۳ سالش بشه راحتی دختر من ۹ سالشه کمرمو شکونده البته از اولم پر دردسر بود 

میگن هر چی بزرگتر بشه دردسرهاش بزرگتر میشه دارم فکر میکنم این برای کنکور یا ازدواجش قطعا منو سکته خواهد داد😁

اما پسرم اشکال نداره من پا به پاش باهاش بیدار میمونم و بازی میکنم

🖤 
آره بابا کلا همه مون سحر خیزیم فکر میکنی ۳ سالش بشه راحتی دختر من ۹ سالشه کمرمو شکونده البته از اول ...

دختر اولم ۷ سالشه خداروشکر از اولم مشکلی نداشتم باهاش ولی این دوساله هه نابودم کرده😂منی ک ۴ تا بچه میخواستم الان میگم توبه استغفرلله...ب هر حال خدا بچه هامون حفظ کنه همیشه سلامت باشن ان شالله❤❤دیگه باید تحمل کرد تا بگذره

دختر اولم ۷ سالشه خداروشکر از اولم مشکلی نداشتم باهاش ولی این دوساله هه نابودم کرده😂منی ک ۴ تا بچه ...

جونم ماشاله فکر کردم فقط یه دو ساله داری

بچه ای که از اول پر دردسر و نق نقو باشه به ندرت با بزرگ شدن عاقل بشه

دختر من کاری کرده بود خودمون که هیچ اطرافیان هم از بچه زده شده بودن

خدا شاهده الان که دیگه خانمی شده برای خودش هنوزم میخوان بد قلق ترین بچه رو مثال بزنن ما اولین نفریم

🖤 
جونم ماشاله فکر کردم فقط یه دو ساله داری بچه ای که از اول پر دردسر و نق نقو باشه به ندرت با بزرگ شد ...

فدات گلم نه عزیزم ۳۱ سالمه با دوران عقد حدودا ۱۲ ساله ازدواج کردم😁دقیقا خیلی سخته بچه بد قلق ولی بزرگ شن واقعا عاقل میشن بخصوص اگه دختر باشه عاقل تره همیشه

فدات گلم نه عزیزم ۳۱ سالمه با دوران عقد حدودا ۱۲ ساله ازدواج کردم😁دقیقا خیلی سخته بچه بد قلق ولی بز ...

خواهر احترام بزار من دو سال ازت بزرگترم😁

منم به همین امید زنده ام

منو به خاطر میاری قبلا سر توانایی گفتار پسرم و استرسی که داشتم باهاتون صحبت کردم

بچه های دوممون هم سن هستن دقیقا

الان کوچولوتون کلامش در چه حدیه

🖤