2777
2789
عنوان

واقعا چرا شمابگیدچراااخه

406 بازدید | 46 پست

واقعادوستان ی سوال مردا چ مرگشون شده همش خیانت میکنن خاک توسر زنای ک دورازجون خیلیا ک واقعا خانمن..خاک توسرزنای ک بالَوندی وعشوه گری دل مردارو میبرن..البته مردم هرچقدم خوب باشع اینچیزاروببینه هارنیشه....

مجردم یکی دوس دارم کسی بهم خیانت نکرده فقط هربارمیام نی نی سایت یا هرجامیرم بحث خیانت چراااا خداچرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم الان دور از جون خانومام خيانت ميكنن چه برسه به مردا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزيزم الان دور از جون خانومام خيانت ميكنن چه برسه به مردا

اره خب..ولی مردا خب خیلی هارشدن..ازین زنا ک عشوه میان و دلبری میکنن متنفرممممم دوس دارم بگیرم منفجرشون کنم

اول اینکه هر تاپیکی اینجا میبینی باور نکن

دوم اینکه زنایی که خیانت میکنن نمیان جار بزنن بگن ما خائنیم که..

من خودم مورد سوءاستفاده یه زن قرار گرفتم و خیانتاشو میدیدم و مجبور بودم سکوت کنم..چون بچه بودم میترسیدم حرفی بزنم اما هیچوقت نمیتونم فراموش کنم.. تو روحیم اثر بدی گذاشت

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

من انقد اینجا تاپیک خیانت خودم ها نع تنها همش به عشقم بلکه به سایه خودمم دیگ مشکوک شدم  افکارمو منفی کرده نسبت به مردا همش به عشقم مشکوک میشم اخرسزم عشقم شاکی میشه میگ خراب بمونه اون نی نی سایت (دور از جون هموتون بچه ها)

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی😢
اره خب..ولی مردا خب خیلی هارشدن..ازین زنا ک عشوه میان و دلبری میکنن متنفرممممم دوس دارم بگیرم منفجرش ...

آره ديگه بعضيا كه كارشون اينه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
سعی کن بخوابی  به این چیزا فکر نکن شوهر کردی حواست به شوهر وادمهای اطرافت باشه  همین&nb ...

چشم گلم حتما..انشالا خداخودش هوای همروداشته باشه هوای زندگی منم همینطور

آره بخدا خيلى زياد شده، من خودم ديونه و شكاك بودم الان با ديدن اينهمه خيانتاى مختلف بدتر هم شدم، فقط از خدا ميخوام كه نسل اون زنايى كه با لوندى مردا رو از راه به در ميكنن منقرض كنه