_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان ژل لب | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست خانما ژل لبو میشه تخلیه کرد؟؟؟من ژل لب ۸ ماهه زدم اصلا از مدلش خوشم نمیاد الان نزدیک به ۵ ماهه بنظرتون تا ۸ ماه میره یا ممکنه تا اخر اینطوری بمونه؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1398/09/23 | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 اره فک کنم عشقم خدا کنه واقعا عکسای قبلمو نگاه کردم خیلی بدم اومد از الانم لبم چش بود که این بلارو سرش اوردم عکس قبلمو میفرستم ببین ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 من نديدم عكستو عزيزم ولي ميتوني تخليه كني اگه هم برندش خوب باشه خودش جذب ميشه ميره درگ ... عزیزم چند ماهه رفت مال شما؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 واییییی چ نازه 😭😭😭😭 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
zxjojeee عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1451 عزیزم چند ماهه رفت مال شما؟ من نزدم عشقم عمم زده بود ک واس اون الان تقریبا ی سال میگزره هیچ اثری ازش نیس میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3534 من خیلی دوس دارم بزنم،دردش زیاده؟ میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 من خیلی دوس دارم بزنم،دردش زیاده؟ نه اصلا درد نداره ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
zxjojeee عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1451 😭😭😭😭 حالا خودتو ناراحت نکن کاری ک شده چیزی ک درست میشه عزیزدلم غصه خوردن نداره ک میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3534 نه اصلا درد نداره یه بار دیگه عکسو میزاری ببینم میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 حالا خودتو ناراحت نکن کاری ک شده چیزی ک درست میشه عزیزدلم غصه خوردن نداره ک خدا کنه بره زودتر فقط من کلا لب پایینم خوب بود برای لب بالام رفتم که بزنم برداشت همرو زد پایین بالا که اصلا کاری بود نزد ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
zxjojeee عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1451 خدا کنه بره زودتر فقط من کلا لب پایینم خوب بود برای لب بالام رفتم که بزنم برداشت همرو زد پایین بالا ... وا چقد خنگ بودع طرف میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔