2777
2789
عنوان

نزدیکی و شیردهی

21008 بازدید | 25 پست
من یه دختر 9 ماهه دارم که معمولا ساعت نه شب میخوابونمش . ولی هر یه ساعت بیدار میشه و باید برم پیشش سینمو بزارم دهنش تا دوباره بخوابه . شبایی نزدیکی داشته باشیم یا وسطش بیدار میشه خیلی بده باید برم پیشش و یا بعدش قبل از اینکه دوش بگیرم باید بش شیر بدم. تو این حالت (یعنی وقتی که هنوز غسل انجام ندادم) حس بدی دارم که شیر بدم. فکر میکنم روی نینی تاثیر بد داره. شما تو این موقعیت چه کار میکنین ؟ این فکر من اشتباهه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم یادت باشه که انسان از لحاظ تکاملی با میمونهای بدون دم مثل شامپانزه خیلی شباهت داره و فرض کن که یه شامپانزه که روی درخته و شوهرش هم دوست داره باهاش صمیمی باشه و بچش هم شیر می خواد از درخت بیاد پایین و بره غسل کنه . فکر کن !
یادت باشه که بهترین آموزگار طبیعته !
سفارش شده که با وضو به بچه شیر بدین خیلیها این کارو کردن نتیجه هم دیدن ولی شما اگه مشکلتون خیلی حاد باشه تیمم بدل غسل انجام بده بعد به نینیت شیر بده
تازه بچه تو این سن باید کل شب رو بخوابه
میتونیازظهر تاشب بچه رو نخوابونی که خستش بشه شب رو عمیقتر بگیره بخوابه
به نظر من هم فعل و انفعالات و استرس نزدیکی روی مزه و شاید ترکیب شیر تاثیر میذاره ، و ممکنه رو بچه هم اثر بذاره ، به این دلیل میگن وضو یا غسل بگیرید که به آرامش برسید .. مطمئنا شیری که با آرامش به فرزندتون میدید اثر بهتری روی بچه داره .
چرا حس بدی داری؟
مگه کار اشتباهی می کنی؟
چرا خودت را قبول نداری؟ میل جنسی یه حس طبیعی و حق تو است
هدایت مشروع همین حس باعث به وجود امدن نی نی گلت شد
به نظرم بیخودی خودت را عذاب میدی
در این مورد وسواسی فکر نکن
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
فکر نمی کنم از نظر شرعی مشکلی داشته باشه .

ولی خداییش اون مقایسه انسان با شامپانزه ها رو کلی خندیدم ، زده زیر عقل و منطق و شعور آدما . هههه...
اگه قرار باشه آدم بر اساس طبیعت عمل کنه ، هر سال باید به یه نفر جدید جفت گیری کنه ،..