2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ماهی که تو اقدام بودمو دو هفته عقب افتاد ماه بعدش باردار شدم نشوته ی فعالیت رحم هست بتامم ح ...

انشاله منم همینطور باشم.البته من دوماه هست ک تو اقدامم.مرتب هم نزدیکی نداشتم.کیست هموراژیک دارم و چون عقب انداخته بودم خیلی درد کشیدم امیدوار بودم باردار باشم.وگرنه هر وقت خدا بخاد راضیم

عزیزم من ماهی که تو اقدام بودمو دو هفته عقب افتاد ماه بعدش باردار شدم نشوته ی فعالیت رحم هست بتامم ح ...

منم امروز بعد ١٥ روز تأخير شدم يعني علتش چيه اقدام به نيت بارداري نداشتم ولي چون دير شد گفتم شايد چيزيه

انشاله منم همینطور باشم.البته من دوماه هست ک تو اقدامم.مرتب هم نزدیکی نداشتم.کیست هموراژیک دارم و چو ...

افرین بسپار بخدا میده بهت من فقط به خودش سپردم جنسیتشم مهم نبود فقط میگفتن هروقت صلاح ممیدونی یه سالمشو قسمتن کن💚

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
منم امروز بعد ١٥ روز تأخير شدم يعني علتش چيه اقدام به نيت بارداري نداشتم ولي چون دير شد گفتم شايد چي ...

برا اقدامیا میگن نشونه ی رحم سالمه تاخیرا و اینکه خوبه که به یچیز جدید(ا سپرم)واکنش نشون میده رحم.

اما برا شما که اقدام نیستی تاخیرتونو اطلاعی ندارم شاید باید دکتر بری 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤