2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

242 بازدید | 30 پست

سلام به همگی،یک هفته است سرفه های شدید دارم و چند بار دکتر رفتم و با دارو های مختلف بهبود نیافتم،تو این یک هفته اصلا نتونستم بخوابم و‌حالم واقعا بده،هر داروی گیاهی هم که بگین انجام دادم،کسی هست راهنمایی کنم،میترسم که اصلا خوب نشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برادر من انقدر سرفه میکرد ک خانومش میگفت شبها نمیخوابه هممون داشتیم سکته میکردیم چون زبونم لال دور از جونش پدرمم سرطان ریه داشت شده بود کابوس برای هممون رفت متخصص ریه عکس و تست ریع.سینوزیتش بود ک باعث سرفه هاش میشد

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست

باید علتش مشخص بشه
اما ترکیب عسل(یه قاشق مرباخوری) در یه لیوان آب ولرم و نصف لیمو که بچکونین داخلش و بصورت مزه مزه بخورین یعنی قورت قورت  خیلی خوبه
یا پیاز رو ورقه ورقه کنین و بزنین توی عسل مثه چیپس توی ماست بخورین

یا یه پیاز وسطشو کمی مثه هفت در بیارین عسل بریزین و بذارین توی قابلمه روی نمک یعنی کف قابلمه نمک زیاد بریزین تا پیاز روی نمک پخه بشه این تا سرفه های شیمیایی ها رو خوب میکنه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست