2789
عنوان

رنگ کردن مو

1680 بازدید | 14 پست

یه سوال دوستان بنظرتون میشه فقط جلوی موهای سر اون قسمت که زیر شال و روسری پیداست و ففط رنگ کرد؟ من موهام بلنده و دوست ندارم کل مو را رنگ و دکلره کنم هم آسیب میبینه هم هزینه ش زیاد میشه . از اونطرف دوست دارم یه تغییری هم بکنم از یکنواختی در بیام . به نظرتون میشه فقط اون قسمت جلوی موهامو دکلره کنم و بعد یه رنگساژ بزارم .( مدل موهام جوریه که پشت مو همیشه گوجه میشه بالا چون بلنده و قسمت جلوی موهام آزاده فرقم هم کجه یعنی یه طرف جلوی مو با موهای پشتم بسته میشه و قسمت دیگه روی کنارصورتم آزاده همیشه حتی زیر شال و روسری)  ..موهامم حالت داره نه صافه و نه فرفری..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من‌خودم همچین تصمیمی دارم چون موهام سالم و بلندت دوس ندارم خشک و خراب شه البته کل موهام خرماییه خودش طبیعی ولی جلورو دوس دارم لایت کنم

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
من‌خودم همچین تصمیمی دارم چون موهام سالم و بلندت دوس ندارم خشک و خراب شه البته کل موهام خرماییه خودش ...

آره آخه جلوی سر اگه خدانکرده آسیبی هم از بابت دکلره ببینه میشه کوتاه کرد ولی کل موها دل کندن ازشون سخته

من ارایشگرم هر کس سوال داره در خدمتم 

ی ترکیب رنگ بگو ک بدون دکلره بشه و روشن باشه لایت میخوام کنم عکسم اگه میشه بده ک چطور میشه ‌پایه موهامم خرماییه عزیزم

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
گوش تا گوشت رو با فویل لایت در بیار خیلیم زیبا میشه .

عزیزم یه عکسی از مدلی که میگین دارین بفرستین ؟ آخه میخام هایلایت پُر در بیارم یه بار عید رفتم آرایشگر فقط قسمت جلو مو و هایلایت کنم بعد آرایشگره سه تا تکه موهامو فقط جدا کرد و دکلره کرد و زمینه مو رنگ طبیعی موهای خودم بود انقدر زشت شد 😑 شده بود مثل موهای رحمت تو سریال پایتخت😂 واسه همین میخام اون قسمت هایلایت پر باشه

عزیزم یه عکسی از مدلی که میگین دارین بفرستین ؟ آخه میخام هایلایت پُر در بیارم یه بار عید رفتم آرایشگ ...

عکس گوشیم نمیفرسته به ارایشگرت بگی پر میخوام در میاری نمیدونم چه تناژی میخوای