2821
2789

عادیه. تو کار پیش میاد

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حساسی

نفر بعدی لطفا

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

فدای سرت...

میتونس بگه اشکالی نداره 

حساس نشو ولی خییییلی مواظب باش

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍
گفته بوداشکال نداره ولی اون هی اصرارکه من بخرم این گفته فدای سرت

خب پس از دهنش در رفته نگران نباش 

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍
مکالمه تلفنی نبوده که ازدهنش دربره پیام بود

واااا 😳😳😳

پس حسابی حواستو جمع کن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز