2777
2789
عنوان

اقدام به .....

461 بازدید | 43 پست

بچه ها سلام خيلي خوشحالم امشب بعد ٧ سال شوهرم بهم گفت مياي بچه دار شيم

١ساله كه منتظر چنين حرفي بودم ولي هيچي نميدونم از زمان اقدام ميشه راهنماييم كنيد و چي بخورم و نخورم؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته بايد برم دكتر ازمايش هاي قبل بارداري و بدم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

جووووووون 

مبارک باشه😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🌱

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
فقط لحن گفتن شوهرت😂😂😂

چه جوریه مگه؟ 🤩😹😹😹😹

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
فقط لحن گفتن شوهرت😂😂😂

خخخخخخخخ اره خيلي با مزه گفت يهويي بي مقدمه با استرس

عزیزم اول برو دکتر یه چکاپ کامل شو آزمایش انجام بده بعد شروع کن با خیال راحت اقدام کن سعی کن در هفته چند بار خودت و شوهرت شیر موز بخورید أجیل بخرید بخورید شیر خرما...خلاصه چیزای مقوی که باعث میشه اسپرم و تخمک زیاد بشه....

البته بايد برم دكتر ازمايش هاي قبل بارداري و بدم

برو بهداشت

تشکیل پرونده بده

دکتر اونجا برات آزمایش قبل از بارداری مینویسه.همونجام ازت آز میگیرن

با دفترچه تامین اجتماعی من ۲۲ تومن دادم

بیرون ۴۰۰ تومن بود

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

ممتظر موندی تا شوهرت بگه بیا بچه دار شیم؟ خودت نگفتی بچه میخوام اصلا؟

نه اصلا حرفي نزدم تا امشب كه گفتم منتظر ه تو بودم

جووووووون  مبارک باشه😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🌱

مرسي عشقم 

عزیزم اول برو دکتر یه چکاپ کامل شو آزمایش انجام بده بعد شروع کن با خیال راحت اقدام کن سعی کن در هفته ...

ممنونم.  عزيزم