2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی عزیزم ایشالله حاله دلت خوب بشه 

مرسی عزیزم الان آرزومه فقط با شوهرم آشتی کنم

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

لیاقت زدن روهم نداره.اومدم تو اتاق دیدم گوشیش روشنه گفتم چیکارمیکردی گفت هیچی گفتم پس گوشی روبزارببینم اس میاد همون لحظه اومد تا رفتم نگاه کنم حذفش کرد بعد میگه یکی از دوستام بود ولی من مطمئنم داره خیانت میکنه

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
لیاقت زدن روهم نداره.اومدم تو اتاق دیدم گوشیش روشنه گفتم چیکارمیکردی گفت هیچی گفتم پس گوشی روبزارببی ...

خیانت خیلیییی بده.واسه دشمن آدمم خدا نخاد ازاین اتفاقااااا..من باچشمایه خودم خیانت شوهر خواهرمووو دیدم...خواهرم داشت دق میکرد😑😭