٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
برو دکتر عمومی بگو ازمایش پیش از بارداری میخوای تیرویید و قند و ایناست و یه سنو رحم و تخمدان بدهو پاپ اسمیر بده و اینکه اگه فامیل هستین یا سابقه مشکل ژنتیکی تو فامیل دارین ازمایش ژنتیک هم بدی خوبه به شوهرتم بگو تست اسپرم بدن امیدوارم عید خبر بارداریت رو بخونم به خودتم حسابی برس عسل بخور از این دکترای سنتی برو تقویت تخمدان و رحم بهت خوراکی میدن
من که دوماه جلوگیری گردم الان۷ماهه که اقدامم ولی خبری نیس😔
عزیزم اگه سنوگرافی و ازمایش رفوی و مشکل نداشتی گلم به شوهرت بگو تست اسپرم بدن اگه ایشون هم مشکای تو این زمینه نداشتن فک کنم زیر ۳۰ سال تا یک سال طبیعیه که بچه دار نشین
راستش مادر همسرم میگه برای تخمدان ضعیف اگه ۴۰ روز زرده تخم مرغ خونگی با اون نقطه سفیدی که بهش وصله بخوری البته خام تنبلی برطرف میشه به خواهر همسرم که داده بود موثر بود و بعدش میگفت تیلی سریع همون ماه فک کنم باردار شده