2777
2789
عنوان

بورس

216 بازدید | 18 پست

سلام داداش یه گروه بورسی اینجا دیدم رفتم عضو شدم

کاربراش گفتن اینجا مختص خانماست شما اقایید  بی زحمت لفت بدید

و هر سوالی دارید از پسر جوانمرد بپرسید

شما کانالی ایدی تلگرامی چیزی ندارید؟

یا حداقل درخواست دوستیمو قبول کنید

یا دوستان کسی تو بورس وارده دوسه تا سوال دارم

هرکی 

@پسر_جوانمرد 

اقا هستم بخاطر مسایل بورسی عضو شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر فکر اقتصادی رو سرچ کن همه چیو در مورد بودس کامل توضبح داده

اره پستاشو دیدم ایشون در مورد ثبت نان و عرضه اولیه توضیح داده

میخوام لی سوالو بپرسم چه نمادی خوبه

اره پستاشو دیدم ایشون در مورد ثبت نان و عرضه اولیه توضیح داده میخوام لی سوالو بپرسم چه نمادی خوبه

الان بیشتر نمادهای شرکتای سرمایگذاری و شیمیایها و غذایی و دارویی تو سود خوبی هستن  ولی چیز ثابتی نیست و بالا و پایین داره گاهی شرکتای دیگه هم سود خوبی میدن باید چند روز بازار رو رصد کنید و با مقدار پولتون حساب کنید ببرید کدوم بهتره برا خرید و جور درمیاد براتون 

غگلستا ، ساراب ، کیمیا ، غدام ، دکیمی روندشون زیر نظر داشته باش ، پرسود باشی

میخوام یه سهم کوچولو بخرم بعد این اصلاح و تکنیکاشو یاد بگیرم

الان بیشتر نمادهای شرکتای سرمایگذاری و شیمیایها و غذایی و دارویی تو سود خوبی هستن  ولی چیز ثابت ...

میخوام در حد صد هزار خرید کنم  اولین خریدمه

فعلت دنبتل سود نیستم فعلا میخوام یادبگیرم

کانال نخبگان بورس تو تلگرام عالیه.تو تلگرام سرچ کن تا کانالش برات بیاد

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂