۱۹سالمه،تازه خواستم پیشو شروع کنم(آخه پیش دانشگاهیمو نگرفتم)بعدش بخونم برا کنکور،،،فهمیدم ۹۹دیگه سال آخره کنکور نظام قدیمه،،،بنظرتون با کتابای نظام جدید شروع کنم بهتره؟یا کلا بیخیال کنکور بشم؟یه دختر دو ساله هم دارم،دوست دارم روانشناسی دانشگاه تهران قبول شم،بنظرتون میتونم؟
دو دلم،امیدی ندارم،راستی شرط معدل چیه؟کسی میدونه؟
کاش میشد همچو آواز خوش یک دوره گرد.....زندگی را بار دیگر دوره کرد
شرط معدل نیست و تاثیر مثبت هست. خیالت راحت. بله بخون.
ببین پیش دانشگاهیت قدیمه یا جدید که میخوای بخونی همونو برو جلو.
به تاپیک آخر من سر بزن پست های آخر ص2رو بخون ببین چیا گفتم
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع
میشه تو ضیح بدین تأثیر مثبت چیه؟ من معدلم پایین بود
قرار بود تاثیر معدل رو سال 98 قطعی کنند. (یعنی اثر بد و منفی بذاره...جوری که رتبت چند هزارتا بره بالا تر و بد تر بشه) اما خداروشکر تصویب نشد و همچنین برای 99هم اثر مثبته. یعنی چی؟ یعنی اگر معدلت خیلی بالابود اثر مثبت میذاره ولی اگر پایین بود فاقد اثره و به ضررت نمیشه!
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع