2777
2789
عنوان

نماز شب

124 بازدید | 8 پست

سلام دوستان گرامی وسی تا حالا از نماز شب خاجت کرفته 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من خودم قبل میخوندم ارامش رزق روزی برکت سلامتی نگاه خدا رو واقعا حس کردم تو زندگیم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندم

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
من خودم قبل میخوندم ارامش رزق روزی برکت سلامتی نگاه خدا رو واقعا حس کردم تو زندگیم

من تا قبل زایمانم میخوندم،ولی از وقتی زایمان کردم مرتب نمیخونم😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من تا قبل زایمانم میخوندم،ولی از وقتی زایمان کردم مرتب نمیخونم😔

تاثیرشو لطفا میگی 

تاثیرشو لطفا میگی 

خیلی آرامش داشتم،شاد بودم،رزقمون زیاد بود،سلامتی بود،آسایش بود،گره تو کارا نبود،شکاک نبودم،دلم خوش بود،ولی الان بازم خداروشکر😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

عجب ادم هایی هستیم اگه تایپک خیانت بود الان شلوغ شده بود