2777
2789
عنوان

برای سوزاندن چربی های داخل بدن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 51 پست
سیاهدونه؟

اسپند عزیزم اسپند

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

داشتم ولی این ماه نه😟فقط در حد لکه کیست ندارم

اصلا جاي نگراني نيست

دكترت هم بيخود گفتههههههه

طب سوزني سه جلسه كه چه عرض كنم براي بعضي ها توي جلسه اول جواب ميده اما بايد تا ده جلسه ادامه بدي كه ماندگار بشه

كجا رفتيد سوزني؟؟

چند جلسه رفتييييد؟؟؟

فقط اينكاري كه ميگم رو انجام بدههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم ده گرم خيلي هست معلومه سميه چون ماده افيوني هست  هر شب ٦ تا دونه كسي رو نميكشه ممكنه توي ...

یه قاشق مربا خوری که نمیشه 6تا دونه اسپند همو نزدیک ده گرم میشه دیگه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه قاشق مربا خوری که نمیشه 6تا دونه اسپند همو نزدیک ده گرم میشه دیگه

اگه يه بار ديگه برگردي و بخوني نوشتم از از قاشق مربا خوري كمتر مربا خوري دوستان نه چاي خوري ، حدودا ٦،٧ تا دونه ميسه حالا سد ٨ تا كه ديگه إيرادي ندارههههه😂😂😂

واي سوزن روي صورتمهههههه

منو نخندونييييد

اصلا جاي نگراني نيست دكترت هم بيخود گفتههههههه طب سوزني سه جلسه كه چه عرض كنم براي بعضي ها توي جلس ...

تقریبا 20 تا 24جلسه رفتم توی گوشم میزد

شهرستان میرفتم دکتر آزادبخت

خیلی کارش خوبه

ولی نمیدونم چرا باز قط شده😩یا کمه

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
اگه يه بار ديگه برگردي و بخوني نوشتم از از قاشق مربا خوري كمتر مربا خوري دوستان نه چاي خوري ، حدودا ...

روي گوش نههههه!! 

سوزني بدن 

ما سوزني بدن كار ميكنيم گوش خيلي قوي نيست

شما ٢٠ جلسه رفتيييييد ؟؟

سوزني بدن نهايتا دوازده جلسه هست

اشكال نداره

برو از عطاري دونه رازيانه رو بخر ، توي خونه أسياب كن

هر روز توي يه وعده صبح و ظهر شب يه قاشق غذا خوري سر خالي توي ليوان بريز اب جوش هم بريز روش يه چيزي بزار روش كه حالت دم نوش بشه سرد شد بخور

نا اميدنشو هر روز اينكارو كن پريود ميشي

روي گوش نههههه!!  سوزني بدن  ما سوزني بدن كار ميكنيم گوش خيلي قوي نيست شما ٢٠ جلسه رفتي ...

😑😑😑همشو فقط تو گوشم زد 

مرسی از راهنماااییات عزیزم

انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده 😘

😑😑😑همشو فقط تو گوشم زد  مرسی از راهنماااییات عزیزم انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده 😘

قربونت عزيزم

حتما اينكارو انجام بده

نتيجه اش رو ببين

هر ماه نزديك تايمش كه شد يه هفته ده روز مونده انجام بده بعد خودت دستت مياد كي بايد بخوري كي نخوري

منم برم كه كلي كار دارم

شبتون بخير

بد جنس خوبه گفتم منو نخندون شكلك ميفرستييييي😂😂

😃😃😃😃

قربونت عزيزم حتما اينكارو انجام بده نتيجه اش رو ببين هر ماه نزديك تايمش كه شد يه هفته ده روز موند ...

😙😙❤