2777
2789
عنوان

برای سوزاندن چربی های داخل بدن ؟؟؟

736 بازدید | 51 پست

بچه ها چ عرق هایی و گیاهان دارویی برا سوزوندن چربی های بدن مفیده؟؟

چ قرص های گیاهی لاغری بی خطری هست؟

چی بخورم رحمم گرم بشه؟

لطفا اگ بلدین بهم بگین 😳بوس

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

عسل و سیاه دونه برا رحمت 

باقیشو خودمم دنبالشم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برا گرمی رحم یه معجون درست میکردم‌.موز و شیر و گردو و شیره خرما رو مخلوط میکردم میخوردم مزشو خیلی دوس دارم ولی شوهرم نه براهمین دیگه درست نمیکنم.خیلی خوشمزس😍

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

من هرررروز زنجبيل تازه رنده ميكنم دم ميكنم تند ميشه ولي هم چربي سوزه هم رحم رو گرم ميكنه

روغن سياه دونه هم ب قسمت رحم زير ناف بمال

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من برا گرمی رحم یه معجون درست میکردم‌.موز و شیر و گردو و شیره خرما رو مخلوط میکردم میخوردم مزشو خیلی ...

ممنووون😍😘

من هرررروز زنجبيل تازه رنده ميكنم دم ميكنم تند ميشه ولي هم چربي سوزه هم رحم رو گرم ميكنه رو ...

😘😘😘