2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو 34هفته2400بود 39هفته که متولد شد3100

اواخر چرا وزن نگرفته؟؟؟؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

۳۰هفته۱۲۰۰

بدنیااومدنی۳۵۷۰

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
باید ورزش کنی اما انشاالله به وقتش میاد عزیزم منم فک میکردم، 37 بدنیا میاد ، اما 40 هفته و یک روز ...

اخه وقت خاصي نداره كه بچه از ٣٧ كامله كامله تا ٤٠ ميمونه كه وزن بگيره منم نميخوام زياد وزن بگيره

من یادم نیست چون ۴ ساله گذشته فقط یادمه دکتر رو ۲۸۰۰ حدس زده بود ولی ۳۳۰۰ بود موقع تولد چون ماه اخر به سفارش خود دکتر اینا رو خوردم.. امتحان کنید

آب ماهیچه

کله پاچه

کباب گوسفندی

البته اینا واسه زیادی شیر هم خوبه

اما ماه اخر لیدی میل بگیرید از داروخانه با شیر قاطی کنید روزی یک لیوان

خیلی کمک میکنه

بعضیا میگن طعم توت فرنگی بعضی شکلات ولی من توت فرنگیشو خوردم قابل تحمل تر بود

هفته های آخر لیدی میل بخورید!!!!

اخه وقت خاصي نداره كه بچه از ٣٧ كامله كامله تا ٤٠ ميمونه كه وزن بگيره منم نميخوام زياد وزن بگيره

وزن بگیره ب نفعته اذیت نمیشی.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃