2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 93 پست
چیکار کنم قتی ذوتایی هستیم بهمون خوش بگذره و احساس کسلی نکنیم اصلا چطور سرگرم شیم 

مثلا ی چند تیکه کاغذ وردارین رو هرکدوم شیطونایی هایی که دوطرف دوس دارن توشون بنویسید .بعد تاکنید تو یه ظرفی بریزید .بعد نوبتی هم بزنید یکی وردارید بعد باید طرف اون کارو انجام بده😃😃خیلی کیف میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم قتی ذوتایی هستیم بهمون خوش بگذره و احساس کسلی نکنیم اصلا چطور سرگرم شیم 

دوتایی باهم برقصیدو پانتومیم اجرا کنید .پانتومیمای شیطونی.کلی همو بخندونید.😃

یا قایم بازی،بازی کنید. یچیو قایم کن بعد ب شوهرت بگو پیداش کنه اگه پیداش کنه هرکاری که اونشب بگه انجام میدی.😃

اگه ماشین دارید برید بیرون باهم بستنی یا ساندویچ بخورید. یا باهم فیلم سینمایی ببینید. 😊

یا مثلا همو بدون اینکه بغل کنید و دست ب هم بزنید از اون بوسا کنید هرکسیکه دستش ب اونیکی بخوره باخته😂

یا مثلا موقع ناهار که وقتی ماکارونی دارین ،ماکارونی بازی کنید😃ی دونه ماکارونیو یسرشو اون تو دهنش بزاره .یسر دیگشو اونیکی . بخوریدش ببینید کی زودتر  ب لب اون یکی نزدیکترمیشه.

یا موقع غذاخوردن دم ب دقه ب محض اینکه بخواد حرف بزنه لپشو بوس کن  😂خیلی این خوبه. کلی کیف میده .

با دست پس زدن با پا پیش کشیدن ذقیقا چجوریه؟من فک کنم اشتباه میکنم که هر وقت رابطه میخواد حاضرم براش؟ ...

عزیزم تو هیچ وقت نباید به همسرت نه بگی

همیشه پیش همسرت مرتب و اراسته باش بهش محبت کن بغلش کن وقتی میاد خونه با محبت بهش رسیدگی کن

اما آویزونش نباش

هی تو دست و پاش وول نخور، البتع گاهیم بد نیست اینکارو بکنی

اما درکل ناز و عشوه زنونتو برا همسرت زیاد کن

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...