2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 93 پست
خانوما اگه شوهرتون رابطه بخواد و شما نخواید چکار میکنید؟بعد اگه خیلی اصرار کرد در حالی که شما اصلللل ...

اگرم  مرد محترمی باشه بیرون نره نیازشو رفع کنه. مطمئن باش تصمیم میگیره ازهمسرش جداشه.و باکسیکه میتونه نیازشو رفع کنه ازدواج میکنه. چون این یک نیاز اساسی یک مرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلی بد دهنه به خانوادم فحش خیلی بد میده چکار کنم؟

تو احترامتو بجابیار . مطمئنا باهاش نمیجوشی،محل نمیدی،محبت نمیکنی.،ازسرکار میاد روی خوش نمیبینه. خونه شاید نامرتبه. دهن ب دهنش میزاری باهاش لج میکنی. اون یچی میگه تو ده تا چیز. قانون دعوا کردنو بلد نیستی‌ .عصبانی میشه سکوت نمیکنی. بهش زمان برا فکر کردن نمیدی. یا شاید توقع های نامعقول داری . نیازاشو برطرف نمیکنی. و ...

تو احترامتو بجابیار . مطمئنا باهاش نمیجوشی،محل نمیدی،محبت نمیکنی.،ازسرکار میاد روی خوش نمیبینه. خونه ...

خاله زنکه..مامانش بهش یاد میده..مثلن میدونم میره پیش مامانش مامانش بهش یاد میده..مثلن بعضی حرفا رو که از مامانش میشنوم که تیکه میندازه به من.شوهرمم موقع دعوا عینا همونا رو میگه..میدونم وقتی من نیستم مامانش این حرافا رو گفته که یاد گرفته

شوهرت هرجارفت تنهاش نزار. اگه از تو محبت نبینه .مامانش سمت خودش جذبش میکنه میره تومخش. ب حرفای مامانش گوش میده فردا پس فردا عین سلیطه ها زیر گوشش میخونه اینو طلاق بده برو یکی دیگرو بگیر. شوهرتو از هرلحاظ حسابی بهش برس.. باهاش لج نکن .هرچی گفت بگو چشم.براش خانومی کن. ب خانواده اش احترام بزار . گاهی توپیشنهاد بده ک بری  خونه مادرش . برا مادرش هدیه بخر. کم کم محبتارو زیاد کن. 

هفته ای یک الی دوبار زنگ بزن حال مادرشوهرتو بپرس. دلبری کن. مردا وقتی میبینن زناشون احترام مادرشونو دارن بیشتر همسرشونو دوس دارن. مثلا وقتی شوهرت میره ب مادرش سربزنه اگه شد توهم برو. نشد بهش بگو داری میری ی دونه گل رز هم برا مامان بگیر.

از مامانش متنفرم ..هم خودمو و هم خانوادمو خیلی اذیت کزده نمیتونم ببخشمش 

برا دوام زندگیت دست از کینه و نفرت وردار ک بدجوری رو دلتو زندگیت سنگینی میکنه.ببخش بزار سبک شی دلت صاف شه ذهنت ازاد شه. قلبت بزرگباشه . ببخشو فراموش کن. بهرحال حداقل میتونی بابت این ممنون باشی ازش ک ی عمر شوهرتو  بزرگ کرده براش مادری کرده پسرشو دست تو سپرده. کم چیزیه؟  کینه و نفرت مثل سم میمونه ک توهربار داری ب خورد خودت  میدی. خودتوبا این چیزا مریض نکن. حتما  خودتم یجاهایی مقصر بودی.