2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 93 پست
با دست پس زدن با پا پیش کشیدن ذقیقا چجوریه؟من فک کنم اشتباه میکنم که هر وقت رابطه میخواد حاضرم براش؟ ...

کمی براش ناز کن. مثلا خودت گاهی اوقات بگو نیاز ب عمل دارم ک فقط تو میتونی درمونم کنی😍😂(زناشوویی) 

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
دقیقا خیلی میچسبم بهش😔

نکن اینکارو.. مردا زیاد خوششون نمیاد

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اول ازدواج بهم قول دادیم حتی اگ قهرم بودیم جامونو از هم جدا نکنیم و همین ملکه ذهنمون نشده و وقتی قهر باشی و توبغل هم بخوابی اشتی میکنی و ادامه ادامه پیدا نمیکنه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
با دست پس زدن با پا پیش کشیدن ذقیقا چجوریه؟من فک کنم اشتباه میکنم که هر وقت رابطه میخواد حاضرم براش؟ ...

اینکارت درسته ولی در ازای چیزی ک ازت میخاد مثلا یه درخواست ازش کن..فقط پول نباشه..و چیزی باشه ک در حد توانش یا همون لحظه باشه...

مثلا هر وقت بهت گفت برو فلان چیزو برام بیار بگو اول بوسم کن

یا فلان کارو کن تا انجام بدم

البته با ناز و سیاست بگو.خودتو لوس کن😁

کمی براش ناز کن. مثلا خودت گاهی اوقات بگو نیاز ب عمل دارم ک فقط تو میتونی درمونم کنی😍😂(زناشوویی)&n ...

😂😂من ک مستقیم بهش میگم تو این مورد روم باهاش خیلی بازه

نمیدونم چرا بعضی زنا خجالت میکشن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

همیشه بااحترام باهاش حرف بزن

تو زندگی هرچیزی رو بزرگ نکن

دعوا و قهر رو طولانی نکن 

قهرهاتونو به اتاق خواب نبرین 

وقتی جایی میری مخصوصا تو خانواده خودت خیلی احترامش کن 

تو روابط زناشویی خجالت نکش مروها دوست دارن لذت زنشونو ببینن...پس تو رابطه شبانه بیخجالت خواستتو بیان کن

بهش بفهمون که تو هم در قبال اینهمه توجه ازش انتظار دارزی که اونم همینطور باشه

هیچوقت از خانواده ش بد نگوحتی اگه ازشون ناراحتی...گلایه رو همیشه بزار به وقتش

همیشه خونه رو مربت نگه دار و غذاهای مورد علاقه ش رو بپز وبهش بگو که به خاطر تو این کارو کردم

تو تصمیم گیری هات ازش مشورت بخواه و به نظرش احترام بزار 

اگه یه جایی نظرت باهاش همخوانی نداشت با مهربونی بهش بگو که نظرت چیز دیگه اییه

هیچوقت نزار پرده حیا و احترام بینتون پاره بشه

بازم یادم بیاد میگم

امیدوارم شوهرت باشعور باشه و این کارهایی که میکنی رو بفهمه...مثل شوهر من نباشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
میشه درمورد رابطه هم بگین خیلی برام مهمه،بهترین کار چیه؟

اینکه گاهی اوقات هم خودت پیشقدم بشی. نشون بدی ک خیلی دلت یکی شدن با اونو میخواد.. اینارو میتونی با حرفات هنگام رابطه به شوهرت خوب نشون بدی. بعد رابطع از س. ک. س تون تعریف کن از شوهرت ک  عالی بودی و خوشم اومد و این چیزا

اینکارت درسته ولی در ازای چیزی ک ازت میخاد مثلا یه درخواست ازش کن..فقط پول نباشه..و چیزی باشه ک در ح ...

اصلا بلد نیستم ناز و عشوه، خیلی حرص میخورم😭 میترسم. اصلا هم‌نمیدونم چجوری عشوه گری رو شروع کنم. راستش خیلی میترسم واسش کم باشم یا اون چیزی که میخواد نباشم😔

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
😂😂من ک مستقیم بهش میگم تو این مورد روم باهاش خیلی بازه نمیدونم چرا بعضی زنا خجالت میکشن

منم عین خودتم🤣همش بهم میگه پروی کی بودی تو😍

منم عین خودتم🤣همش بهم میگه پروی کی بودی تو😍

😂😂

اصلا بلد نیستم ناز و عشوه، خیلی حرص میخورم😭 میترسم. اصلا هم‌نمیدونم چجوری عشوه گری رو شروع کنم. راس ...

اصلا حرص چیزی رو نخور

هر جور هستی باش فقط ب شیوه ی خودت با شوهرت هر ارتباطی داشته باش

اگه از حدی ک هستی کمتر بشی یا بیشتر بشی شوهرت شک میکنه

میتونی کم کم شروع کنی

با درخواست بوسه یا نوشته های عاشقانه ک واسش رو آینه یا هر جای خونه ک خاستی بنویسی