2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 93 پست

بابا شوهری که مدام براش بترسی که نکنه بره که شوهر نیست 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

فقط محبتت رو بهش زیاد کن و با حرفات به اون نشون بده ک بهش افتخار میکنی. و گاهی اوقات بهش بگو  افتخار میکنم ک همسری مثله تو دارم. همیشه هم تو مسائل زناشویی خودتو گرم نشون بده و حیا رو بزار کنار. از کاراش تعریف کن مثلا رانندگی و... 

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه نیستن ک بخاید مواظبشون باشید

شما فقط باید در جایگاه خودتون تلاش کنید ک همسر خوبی باشید و هر چیزی ک مخصوص ب خودتونه انجام بدید

و بعدش بی خیال بشید و آرامش پیدا کنید ک خودتون وظیفه ی خودتون رو انجام دادید

اونی هم ک قدرتون رو دونسته باهاتون میمونه

اونی هم ک قدر نمیدونه بره بهتره

نیاز نیست واسه هر چیزی صورت ظریف و خوشگلتون رو ب چروک بیارید ک بعدش بیماری و افسردگی بیارید

غصه ی هیچی رو نخوردید والا.همینکه خودتون خوب باشید کافیه 🤗

به خودت برس مانکن تو خیابون زیاد شده

با دست پس زدن با پا پیش کشیدن ذقیقا چجوریه؟من فک کنم اشتباه میکنم که هر وقت رابطه میخواد حاضرم براش؟؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

ی چی بگم منو بزنین😌😌

دستان مادرشوهر خودرا ببوسید و بهش احترام بذارید و قربون صدقه خواهرشوهرتون بشین وقتی میرین خونه شون نذارین دست ب سیا سفید بزنن

الکی مثلا😂😂😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

زیاد بهش نچسب.. گیر نده بهش. هروقت میره سرکار و میاد بغلش کن و ببوس‌

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

همیشه حالشو بپرس 

از سرکار میاد سریع شروع نکن در مورد مشکلات صحبت کردن 

موقعی ک میرسه براش ی چای ی نوشیدنی آماده کن ازش پذیرایی کن سعی کن هر چقدرم مشکلات هست تا رسید اخم نکن باهاش بگو بخند بزار آرامشو تو خونه خودش بدست بیاره ن بیرون خونه پیش دوستاش 

سعی کن وابسته خودت بشه جوریک اکثر جاها ازت بخواد باهاش باشی

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

من از اینکارا نمیکنم...محبتم و علاقه ام رو نشون میدم ...اینکه میگن خودتو بگیر و فلان اصلا قبول ندارم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
  فقط محبتت رو بهش زیاد کن و با حرفات به اون نشون بده ک بهش افتخار میکنی. و گاهی اوقات به ...

افرین

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

به خودت برس نه اينكه غليط ارايش كني جلف خيلي ملايم و جذاب هميشه ارايش كن تو خونه لباساي قشنگ بپوش و هميشه تو خونه غذاهات اماده باشه و خوش بو باشي عطر ادكلن استفاده كن به خودت رسيدگي كن باشگاه برو استخر برو خودتو خسيس بار نيار مثلا مراعات كني شوهرم فشار نيارم خرج كن به اندازه ،زني كه خرج داره ارج داره