سلام خانما من هفته های پنجم بارداریمه خیلی حالت تهوع دارم دیگه خسته شدم بعضی وقتا به سرم میزنه بدم این بچه رو بندازم راحت بشم😭کسی راه حل داره واسه خوب شدن؟
من اضافه وزنم زیاده میخواستم بدم جراحی لاغری که الان متوجه شدم باردارم و با این اضافه وزن ۲۰ کیلویی اصلا دلم نمی خواست باردار بشم همش دارم گریه میکنم منچجوری از پس یه بچه بر بیام😭😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اضافه وزنم زیاده میخواستم بدم جراحی لاغری که الان متوجه شدم باردارم و با این اضافه وزن ۲۰ کیلویی ...
منم اضافه وزنم مثل شما بود بااینکه بچه دوست نداشتم تو رژیم بودم ولی خیلی خوب لاغر کردم اما باز چاق شدم دوماه اول حتی بیرونم نمیرفتم استراحت مطلق بودم تاالانم حالت تهوع دارم الانم از درد معده بیدار شدم عشقم دنیارو پ زندگیتو یجور دیگه نگاه کن باید قوی باشی تازه اولشه فکر اینو کن تو همین نی نی سایت چقد ارزو دارن این نعمت خدا بده بهشون
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
😭😭😭😭من خیلی تنهام و خیلی سنم کنه همش ۲۳ سالمه چجوری میتونم بچه بزرگ کنم
من یه ماه دیگه میشه 20سالم ولی الان باردارم و تو 5هفته هستم خیلیم خوشحالم و خدارو شکر کردم. البته اصلا هیچ حالت تحوه ای ندارم فقط زیر دلم خیلی درد میکنه