2777
2789
اخه من هر شب تا ساعت ۳صبح بیدار هستم بعضی اوقات هم ۵صبح بعد من ۱۳سالمه قدم ۱۵۷ همه به من میگن درازی ...

157 قد مورد علاقه منه میدونستی؟🙄

بعدم حرف بقیه رو بذار کنار

درازم اصلا نیستی، خوبی کاملا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟؟؟

اره 

تازه به ۱۷۵ میگه متوسط😶

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
منم 172 هستم همه بهم میگن نسبت به قد خانوادم خیلی کوتاهم 

من به نظر خودم قدم متوسطه 

ولی شوهره دیگه...

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

مشكلات فكري . يكي درس خونده شغل مناسب پيدا نكرده . يكي سن ازدواجش دير شده استرس داره . يكي استرس كنكور داره . يكي دارو ميخوره اثرات داروئه . يكي به اينترنت اعتياد داره . يكي مشكلات خانوادگي داره . ولي دركل بي خوابي خوب نيست . يعني حتي خدا هم گفته شب رو براي خواب و آرامش قرار داديم . ولي همين هواي آلوده و امواج هم ممكنه تاثير گذاشته باشه . در كل خواب هم مثل قبلنا دلچسب نيست . ولي خوده من به خاطر فكر و خيال .