اینو نمیدونم ولی به مرور زمان تا ۳ سانت اگه اشتباه نکنم ممکنه قد کوتاه شه
اخه من هر شب تا ساعت ۳صبح بیدار هستم بعضی اوقات هم ۵صبح بعد من ۱۳سالمه قدم ۱۵۷ همه به من میگن درازی دیگه خسته شدم واقعا هر کاری میکنم قدم کوتاه بشه نمیشه
من سبزي پاك كردم اونم ده دسته خودشم سبزي پرآشغال فردا ميخوام آش رشته درست كنم گفتم شب پاك كنم صبح بچه هام شلوغ ميكنن اذيت ميشيم هممون. بعدشم يه پنج دقيقه چت با خواهرم. الانم اومدم اينجا به شدت خوابم مياد ولي دلم ميخواد تو ني ني سايت بچرخم يه كم حرفاي موقع سبزي رو نگه داشتم برا الان . اومدم ببينم صحبتا راجع به چيه كيه و ...
اگر حقيقت داشت داداشم الان دو متر نبود . هر شب تا 2 ميشينه
نه دقت کن نگفت ۲
گفت ۳😁😂😂😂😂
این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
اخه من هر شب تا ساعت ۳صبح بیدار هستم بعضی اوقات هم ۵صبح بعد من ۱۳سالمه قدم ۱۵۷ همه به من میگن درازی ...
عزیزگ ۱۵۷ کجاش درازه
من ۱۷۰ ام شوهرم بهم میگه کوتاهی
این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین