2777
2789

مهمون داریم

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینو نمیدونم ولی به مرور زمان تا ۳ سانت اگه اشتباه نکنم ممکنه قد کوتاه شه

اخه من هر شب تا ساعت ۳صبح بیدار هستم بعضی اوقات هم ۵صبح بعد من ۱۳سالمه قدم ۱۵۷ همه به من میگن درازی دیگه خسته شدم واقعا هر کاری میکنم قدم کوتاه بشه نمیشه

تا اومدیم گرگا رو رام کنیم سگا شاخ شدن!

من سبزي پاك كردم اونم ده دسته خودشم سبزي پرآشغال فردا ميخوام آش رشته درست كنم گفتم شب پاك كنم صبح بچه هام شلوغ ميكنن اذيت ميشيم هممون. بعدشم يه پنج دقيقه چت با خواهرم. الانم اومدم اينجا به شدت خوابم مياد ولي دلم ميخواد تو ني ني سايت بچرخم يه كم حرفاي موقع سبزي رو نگه داشتم برا الان . اومدم ببينم صحبتا راجع به چيه كيه و ...

اگر حقيقت داشت داداشم الان دو متر نبود . هر شب تا 2 ميشينه

نه دقت کن نگفت ۲ 

گفت ۳😁😂😂😂😂

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
اخه من هر شب تا ساعت ۳صبح بیدار هستم بعضی اوقات هم ۵صبح بعد من ۱۳سالمه قدم ۱۵۷ همه به من میگن درازی ...

عزیزگ ۱۵۷ کجاش درازه

من ۱۷۰ ام شوهرم بهم میگه کوتاهی

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

دارم با آجیم نیمرو میخورم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چه همسرجان خوبی داری خدا برات حفظش کنه

مرسي عزيزم😊خودش سرخود خريده بود مجبور بود كمك كنه😂😂😂😂

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

إ منم همينطور اما بنده تنهايي .يه ربع ايناست تموم كردم

خسته نباشي😫😘

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

عزیزگ ۱۵۷ کجاش درازه من ۱۷۰ ام شوهرم بهم میگه کوتاهی

منم 172 هستم همه بهم میگن نسبت به قد خانوادم خیلی کوتاهم 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام...