2777
2789
عنوان

چجوري ميشه...

274 بازدید | 15 پست

دوست و شوهرش قيافه ي خيلي زير معمولي دارن يعني حتي معمولي هم نيستن واقعا زشتن هردو ،برادر خواهراي هر دو رو هم ديدم ،تو همون مايه ان

بعد يه دختر ٤ ساله دارن 

ماشاالله هزار الله و اكبر ،تو عمرم بچه به اين خوشكلي نديدم .سفيد موهاي فر خوشكل بلند بور، چشمهاي حالت دار با يه رنگ خاص،لب و لپهاي سرخ،قدبلند و تو پر نسبت به سنش،فوق العاده هم باهوش و نار و لوند و اجتماعي و سر زبون دار شيرين ماشاالله

بعد مامان باباي فوق العاده كوتاه مامان چاق و پدر لاغر افراطي

پوست خيلي تيره و فك بيروني و چشمهاي ريز و ..

ژن مغلوب داشتن ک تو بچه ظاهر شده

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور ممكنه؟

قدرت خدا

یه حدیث خوندم میگفت:اگه حتی کسی رو دیدین ک جد اندر جدش سیاه پوسته و بچه سفید پوست به دنیا اورده تهمت نزنید و بد گمان نشید شاید یکی از اجدادشان سفید پوست بوده باشد. 

البته منظورم شما نبودید برای اطلاع گفتم 🌺🌺

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
خدا بعضی وقتا رو بندشو کم میکنه اینقد از زشتی بقیه تعریف کنید اونا هم دل دارن

وا چي ميگي تو،منظورم اينه كه چي ميشه بچه تو هيچ موردي حتي كوچكترين شباهتي با پدر مادر و خاله و عمو نداشته باشه مگه ميشه؟ كاملا متفاوته،يك درصدم شبيه نيست تو هيچ موردي،كي مسخره كرد حالا

خدا به اندازه دل ادما بهشون میده لابد لیاقت همچین هدیه ای رو داشتن کاش ابنجوری راجع به زشتی کسی حرف ...

عزيزم منظورم اينه كه اين همه تفاوت اصلا باور كردني نيست،بچه هاي زيادي ديدم كه علي رغم زشت يا خوشكل بودن پدر مادرشون ،بر عكس شدن ولي بازم نگاه كه ميكني يه شباهتايي ميتوني پيدا كني،منظورم اينه كه از لحاظ علمي و ژني چجوري اين همه تفاوت ممكنه

قدرت خدا یه حدیث خوندم میگفت:اگه حتی کسی رو دیدین ک جد اندر جدش سیاه پوسته و بچه سفید پوست به دنیا ...

منم نه تهمت زدم نه فكري كردم مثل اينكه دوستان بد متوجه شدن

اين همه تفاوت برام قابل تصور نيست فقط،اين نظر همه ي كساني هست كه ميشناسنش،كوچكترين شباهتي به هيچكدومشون نداره پس ژنتيك چي ميشه

منم نه تهمت زدم نه فكري كردم مثل اينكه دوستان بد متوجه شدن اين همه تفاوت برام قابل تصور نيست فقط،اي ...

منم ک گفتم منظورم شما نیستی

اون حدیث هم ک فکر میکنم از پیامبر(ص) باشه

هم دقیقا به ژنتیک برمیگرده یه ژن ممکنه سالیان سال تو بدن کسی غالب نباشه اما یهویی توی ترکیب با ژن دیگه مثلا پدر تبدیل ب ژن غالب میشه و بچه شباهتی به پدر و مادرش نداره

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>