2777
2789
بعدش خواست نیگام کنه صورت نداشت هییچ بدنشم لخت فقط اونجاشو پوشونده بود منم درو بستم اصلا نرفته بودم ...

الان یکیشون چسبیده به سقف اتاقت داره نگات میکنه. چراغا رو خاموش کن با بلو ری میتونی ببینیش

بچه ها اینو دارم واقعی میگم حضرت عباسی داشتم میرفتم دسشویی چراغا همه خاموش بودن حال نداشتم روشنش کن ...

خداوکیلی دیگه پست رو نصفه نیمه نفرستید تاپیک کم بود حالا دیگه واسه پستم هی خب خب بگیم

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا ابالفضل😨 من اصلا نمیترسم اما ناخوداگاه از این ترسیدم

یکیشون وایساده کنار دیوار اتاق داره رفتاراتو میبینه

با نور کبریت میتونی واضح ببینیش. مواظب باش لامپو روشن نکنی یهو...چون عصبانی میشه

خب با یکیشون ازدواج کن اگه واقعا عاشقی

ای اریس.... جان (چقدرم که اسمت سخته)

ازدواج بی هیچی به درد نمیخوره که اگه خوبشو سراغ داری من قبلتو ولی اگه مثل اینان که مثل بز‌ رد میشن و نگاه میکنن ندوست من پرو دوست دارم باشه ابر جن 

ای اریس.... جان (چقدرم که اسمت سخته) ازدواج بی هیچی به درد نمیخوره که اگه خوبشو سراغ داری من قبلتو ...

اگه پرو میخوای باید ساعت 2 شب تنها پاشی بری تو یکی از کوههای نزدیک .مطمئنن پیداش میکنی

یکیشون وایساده کنار دیوار اتاق داره رفتاراتو میبینه با نور کبریت میتونی واضح ببینیش. مواظب باش لامپ ...

لامپ روشنه شوهرمم بیداره اصلا نمیترسم زور نزنین😀

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁