2777
2789
عنوان

جراحی بینی

207 بازدید | 39 پست

خانوم ها وقت عمل دارم تو بهمن ایشالا . از الان استرس گرفتم هم خیلی خوشحالم . بچه کوچیک هم دارم شیر خواره . کسی هست اینجا با بچه شیر خواره عمل کرده باشه ؟ لطفا اگه تجربه ای دارین بگین ممنونم

تیکر یکسالگی پسرمه 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهرانی هزینه عملت چقد میشه

فک کنم بابچه شیرخوار سخته عزیزم

برای منم دعاکن بینیمو عمل کنم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

اگه شیرخودت رومیخوره کمی سختی داره ولی اگه شیرخشک میدی بهتره خلاصه نبایدتاچندروزبغلش کنی هم بخاطروزن هم خدای ناکرده ضربه نزنه اگه کمک حال داری چه بهترکجایی دکترت کیه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
تهرانی هزینه عملت چقد میشه فک کنم بابچه شیرخوار سخته عزیزم برای منم دعاکن بینیمو عمل کنم

نه عزیزم مشهدم . هزینش شد ۷/۵ به جز هزینه های جانبیش . ایشالا تو هم بسلامتی عمل کنی

تیکر یکسالگی پسرمه 😍😍
اگه شیرخودت رومیخوره کمی سختی داره ولی اگه شیرخشک میدی بهتره خلاصه نبایدتاچندروزبغلش کنی هم بخاطروزن ...

اره سخت که هست ولی باید سختیاشو به جون بخرم دیگه . مشهدم عزیزم دکترم ناصری صدر هزینش هم شد ۷/۵

تیکر یکسالگی پسرمه 😍😍
اگه زیاد بزرگ نیس عمل نکن حیفه از نچرالی در بیای اما اگه واقعا لازمه که هیچ...

نه اصلا بزرگ نیست ولی دوست داشتم عمل کنم واسم ارزو شده بود 

تیکر یکسالگی پسرمه 😍😍